Κέννεντι: Στο Προεδρικό Μέγαρο και την «Ογκολογική Μονάδα Μ. Βαρδινογιάννη»
Τα μέλη της οικογένειας Κέννεντι επισκέφθηκαν την ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»
Η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη συνοδευόμενη από την ακτιβίστρια για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κ. Κερρυ Κέννεντι και τον επιφανή δικηγόρο Τεντ Κέννεντι (εξειδικευμένο σε θέματα υγείας), επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο (τον κ. Κέννεντι συνόδευε η σύζυγός του Κίκι).
Στο επίκεντρο της συζήτησης στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν το θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε την κ. Κέννετι για τους μεγάλους αγώνες της γύρω από την προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τις προσπάθειές της για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.
Η κυρία Kέννεντι τόνισε ότι τα Μάρμαρα πρέπει να επανενωθούν και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Η κ. Βαρδινονογιάννη μίλησε και εκείνη από την πλευρά της για την σημασία της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα. Τα μέλη της οικογένειας Κέννεντι επισκέφθηκαν επίσης την ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ