Φωτογραφίες: Automedia

To μεγαλύτερο SUV της αμερικανικής φίρμας και ένα από τα επιβλητικότερα σε απόλυτα μεγέθη, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα εκδοχή του η οποία σύμφωνα με την τελευταία εμφάνισή του, ενώπιον του φωτογραφικού φακού ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου, θα διαθέτει μια νέου σχεδιασμού, μεγαλύτερη γρίλια στα πρότυπα των πρόσφατων XT4 και CT5.

Εκτός ωστόσο από τη δεδομένη σχεδιαστική αναβάθμιση η οποία θα φροντίσει να δώσει στο επταθέσιο SUV μια νέα εικόνα που, με τη σειρά της θα επιχειρήσει να το κάνει να ξεχωρίσει σε μια ιδιαιτέρως πολυπληθή κατηγορία, το Escalade θα επωφεληθεί από νέους κινητήρες.

Αν και εφαλτήριο για την γκάμα αναμένεται να εξακολουθήσει να αποτελεί ο V8 των 6,2 λίτρων με απόδοση 426 ίππους χωρίς ωστόσο να λείψουν οι αναβαθμίσεις που θα εστιάσουν στην αύξηση ισχύος. Πέρα από τις βελτιώσεις στο ήδη γνωστό μηχανικό σύνολο, υπάρχουν επίσης πληροφορίες για την επιστροφή της υβριδικής τεχνολογίας στο οπλοστάσιο του Escalade.

Την γκάμα αναμένεται να συμπληρώσει ένας νέος διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 με χωρητικότητα 4,2 λίτρων ο οποίος θα εφοδιάζει την κορυφαία έκδοση.

Τις προδιαγραφές του Escalade θα συμπληρώσει, ως προαιρετική επιλογή το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης της αμερικανικής φίρμας, Super Cruise το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να κινηθεί στους αχανείς αμερικανικούς αυτοκινητοδρόμους χωρίς να χρειαστεί να παρεμβαίνει. Φυσικά, όπως ισχύει για όλα τα συστήματα του είδους, θα πρέπει να επιβεβαιώνει την ενεργό προσοχή του στο δρόμο.

Επίσης όπως έχει προκύψει από παλαιότερες κατασκοπικές λήψεις, το νέο Escalade θα επωφεληθεί από ένα νέο σύστημα infotainment με ομολογουμένως ευμεγέθη οθόνη και φυσικά μια σουίτα νέων εφαρμογών που θα δημιουργήσουν ένα νέο ψηφιακό περιβάλλον όπως επιβάλλουν οι σύγχρονες επιταγές για την πολυτέλεια και όπως επιβάλλει το status του αμερικανικού SUV.

 

Γράψτε το σχόλιο σας