Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cadillac Escalade 2021: Σε άλλη κλίμακα

Cadillac Escalade 2021: Σε άλλη κλίμακα

Το κορυφαίο και επταθέσιο SUV της Cadillac προβάρει τα ανανεωμένα χαρακτηριστικά του στα οποία συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων η υβριδική τεχνολογία, το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Super Cruise καθώς και μια ολιστική ψηφιακή αναβάθμιση υπό την μορφή ενός νέου infotainment.

Φωτογραφίες: Automedia

To μεγαλύτερο SUV της αμερικανικής φίρμας και ένα από τα επιβλητικότερα σε απόλυτα μεγέθη, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα εκδοχή του η οποία σύμφωνα με την τελευταία εμφάνισή του, ενώπιον του φωτογραφικού φακού ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου, θα διαθέτει μια νέου σχεδιασμού, μεγαλύτερη γρίλια στα πρότυπα των πρόσφατων XT4 και CT5.

Εκτός ωστόσο από τη δεδομένη σχεδιαστική αναβάθμιση η οποία θα φροντίσει να δώσει στο επταθέσιο SUV μια νέα εικόνα που, με τη σειρά της θα επιχειρήσει να το κάνει να ξεχωρίσει σε μια ιδιαιτέρως πολυπληθή κατηγορία, το Escalade θα επωφεληθεί από νέους κινητήρες.

Αν και εφαλτήριο για την γκάμα αναμένεται να εξακολουθήσει να αποτελεί ο V8 των 6,2 λίτρων με απόδοση 426 ίππους χωρίς ωστόσο να λείψουν οι αναβαθμίσεις που θα εστιάσουν στην αύξηση ισχύος. Πέρα από τις βελτιώσεις στο ήδη γνωστό μηχανικό σύνολο, υπάρχουν επίσης πληροφορίες για την επιστροφή της υβριδικής τεχνολογίας στο οπλοστάσιο του Escalade.

Την γκάμα αναμένεται να συμπληρώσει ένας νέος διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 με χωρητικότητα 4,2 λίτρων ο οποίος θα εφοδιάζει την κορυφαία έκδοση.

Τις προδιαγραφές του Escalade θα συμπληρώσει, ως προαιρετική επιλογή το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης της αμερικανικής φίρμας, Super Cruise το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να κινηθεί στους αχανείς αμερικανικούς αυτοκινητοδρόμους χωρίς να χρειαστεί να παρεμβαίνει. Φυσικά, όπως ισχύει για όλα τα συστήματα του είδους, θα πρέπει να επιβεβαιώνει την ενεργό προσοχή του στο δρόμο.

Επίσης όπως έχει προκύψει από παλαιότερες κατασκοπικές λήψεις, το νέο Escalade θα επωφεληθεί από ένα νέο σύστημα infotainment με ομολογουμένως ευμεγέθη οθόνη και φυσικά μια σουίτα νέων εφαρμογών που θα δημιουργήσουν ένα νέο ψηφιακό περιβάλλον όπως επιβάλλουν οι σύγχρονες επιταγές για την πολυτέλεια και όπως επιβάλλει το status του αμερικανικού SUV.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024