Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Δώσαμε μια μεγάλη μάχη και κερδίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο»

Μαρτίνς: «Δώσαμε μια μεγάλη μάχη και κερδίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο»

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του όταν έμεινε πίσω στο σκορ και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό από το Κλεάνθης Βικελίδης (1-2) και συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι γύρισαν το παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. «Είμαστε μία ομάδα που μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Παλέψαμε πολύ δώσαμε μάχη και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια μας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

– Αυτή η νίκη είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί για τον Ολυμπιακό με δεδομένη την πίεση που υπήρχε μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα;

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πάντα ψάχνει τις νίκες. Μπορεί να μην το καταφέραμε στο τελευταίο μας παιχνίδι. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά τη δουλειά μας να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία και καλή επιθετική λειτουργία. Είμαστε ευχαριστημένοι από την τακτική του παιχνιδιού. Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλή ποιότητα καταφέραμε και γυρίσαμε το αποτέλεσμα αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μία πάλη και δώσαμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά καταφέραμε και πήραμε τη νίκη και είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό διότι δείξαμε πως είμαστε μία ομάδα που μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει».

– Υπάρχει κάτι νεότερο για τον Τσιμίκα και τον Ποντένσε;

«Είναι τραυματισμένοι και οι δύο αλλά πρέπει να περιμένουμε 24 ώρες για να βγάλουμε μία ασφαλή εκτίμηση για την κατάσταση τους και για να ξέρουμε τι γίνεται με τους τραυματισμούς τους».

– Ο Σεμέδο είναι ο μοναδικός παίκτης που ανάγκασε τον Ιντέγε να μην έχει ούτε μία τελική σήμερα. Θέλετε να το σχολιάσετε;

«Όχι μόνο ο Σεμέδο, αλλά γενικότερα η αμυντική μας λειτουργία λειτούργησε πολύ καλή. Και ο Σεμέδο και ο Αβραάμ. Καταφέραμε να μπλοκάρουμε τα δυνατά σημεία του Άρη και είχαμε καλές ενέργειες και στην επίθεση».

– Είστε ευχαριστημένος από το επίπεδο της διαιτησίας στο ελληνικό πρωτάθλημα, διότι σήμερα είχαμε μία κακή διαιτησία…

«Αυτή είναι η γνώμη σας για τον διαιτητή. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Με ικανοποιεί η δουλειά της ομάδας μου. Παλέψαμε πολύ δώσαμε μάχη και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια μας».

– Είδαμε τον Ολυμπιακό, όμως, σε ακόμα ένα ματς να μην το καθαρίζει στο δεύτερο ημίχρονο και να παίζει με τη φωτιά μέχρι το τέλος. Είναι κάτι που σας προβληματίζει και θα το δουλέψετε στη διακοπή;

«Αναγνωρίζουμε πως αυτά τα δύο παιχνίδια δεν διαχειριστήκαμε έξυπνα τα ματς και να κρατήσουμε το αποτέλεσμα υπέρ μας και να μην έρθουμε σε κίνδυνο. Έχουμε αποδείξει όμως ότι διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε μία καλή φάση.

Η ομάδα πρέπει να δουλέψει κάποια πράγματα. Η διακοπή έρχεται σε καλή στιγμή για εμάς γιατί πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή. Επίσης κάποιοι παίκτες που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά πρέπει να δουλέψουν και να ξεκουραστούν για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024