Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μάχες» ο Θρύλος, «εξυγίανση» ο ΠΑΟΚ!

«Μάχες» ο Θρύλος, «εξυγίανση» ο ΠΑΟΚ!

Το Σάββατο ήταν τα ποσοστά, την Κυριακή έλεγαν για φιλικά, οι «εξυγιαντές» έκαναν ότι μπορούσαν για να χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη. Τελικά, κατάφεραν μία... τρύπα στο νερό.

Η συνταγή είναι γνωστή και χιλιοπαιγμένη… Πες, πες, πες, στο τέλος κάτι θα μείνει… Αν «βομβαρδίζεις» ένα κοινό συνέχεια με θεωρίες συνωμοσίας, κάποιοι θα τις πιστέψουν, άλλοι θα τις έχουν στην άκρη του μυαλού τους και στην καλύτερη, μερικοί δεν θα τις ενστερνιστούν αλλά θα γεμίσουν καχυποψία.

Αυτό επιχείρησαν να κάνουν τα γνωστά κέντρα της… εξυγίανσης πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Να δημιουργήσουν κλίμα έντασης, να φανατίσουν τους οπαδούς του Άρη για μία πιο θερμή ατμόσφαιρα και να αμφισβητήσουν ενδεχόμενο «διπλό» του Ολυμπιακού.

Το κέρδος τους θα ήταν διπλό: είτε ο Ολυμπιακός θα συναντούσε μεγαλύτερα εμπόδια και θα έχανε βαθμούς, είτε αν νικούσε, όπως και συνέβη, θα είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τη νίκη τους ως… χαρισμένη.

Αρχικά, το έριξαν στο στοίχημα… Τους πείραζε η χαμηλή απόδοση που προσέφεραν οι στοιχηματικές εταιρίες στο «διπλό» του Ολυμπιακού. Τους ενοχλούσε το 1,50 που έβρισκε κανείς στο Διαδίκτυο το Σάββατο, αφού εσκεμμένα παραβλέπουν ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη ποιότητα από τον Άρη και είναι φυσιολογικό οι περισσότεροι να ποντάρουν πάνω του. Βέβαια, όταν η απόδοση του Ολυμπιακού ανέβηκε την Κυριακή στο 1,75-1,80, δεν υπήρξαν διορθωτικά κείμενα αλλά παρίσταναν πως δεν έβλεπαν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024