Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπλατ: Στο ίδιο… κλαμπ με τους Μπαρτζώκα και Πεδουλάκη!

Μπλατ: Στο ίδιο… κλαμπ με τους Μπαρτζώκα και Πεδουλάκη!

Ο Αμερικανοϊσραηλινός αποχώρησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού μετά τη βαριά ήττα από την Βιλερμπάν και έγινε ο 4ος προπονητής που φεύγει από ομάδα της Ευρωλίγκας, μετά από πρεμιέρα – Εγινε επίσης ο δεύτερος προπονητής που ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, μετά από ένα μόλις επίσημο παιχνίδι, μετά από τον Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Μπλατ και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Οι δρόμοι του έμπειρου τεχνικού και των Πειραιωτών χώρισαν την Κυριακή, με τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό να αποχωρεί από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο μετά την αποτυχημένη πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα και να μπαίνει σε ένα κλειστό club.

Ο 60χρονος κόουτς έγινε ο δεύτερος προπονητής του Ολυμπιακού, μετά τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που έφυγε από την ομάδα μετά από μόλις ένα επίσημο παιχνίδι, αλλά και ο τέταρτος προπονητής που αποχώρησε από πάγκο συλλόγου που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, μετά από πρεμιέρα. Συγκεκριμένα, στη σχετική λίστα μαζί με τον Μπλατ, βρίσκονται επίσης οι Ζούρος, Ντζίκιτς και  Πεδουλάκης.

Ο Ζούρος απολύθηκε από την Ζαλγκίρις Κάουνας τον Οκτώβριο του 2011, μετά την εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης (74-87, 17/10/11), ενώ ο Ντζίκιτς είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της Λιέτουβος Ρίτας, μετά την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2012/13.

Και σε αυτή την περίπτωση… θύτης ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η λιθουανική ομάδα είχε ηττηθεί στην ρωσική πρωτεύουσα με 75-73 στην πρώτη στροφή της διοργάνωσης και ο Σέρβος τεχνικός είχε πληρώσει τα… σπασμένα.

Οσον αφορά στον Αργύρη Πεδουλάκη, ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού, τη σεζόν 2016/2017 είχε απολυθεί από τον πάγκο του Τριφυλλιού, στη δεύτερη θητεία του στους Πράσινους, παρότι είχε κερδίσει την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ (84-76).

Η νίκη απέναντι στη λιθουανική ομάδα, ωστόσο, δεν ήταν ικανή για να τον… σώσει, καθώς μερικές ημέρες πριν είχε γνωρίσει βαριά ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό με 88-63.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024