Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κεμζούρα: «Ήταν ένα σοκ η αποχώρηση Μπλατ, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε»

Κεμζούρα: «Ήταν ένα σοκ η αποχώρηση Μπλατ, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε ότι ήταν ένα ισχυρό σοκ, αλλά οφείλει να συνεχίσει και να προχωρήσει ο Ολυμπιακός.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δήλωσε στην λιθουανική ιστοσελίδα «15min.lt», ότι σοκαρίστηκε από τα νέα της απόλυσης του Ντέιβιντ Μπλατ, προσθέτοντας ότι ο Ολυμπιακός του ζήτησε καταρχάς να καθίσει στον πάγκο για τους δύο επόμενους αγώνες.

Ο Λιθουανός κόουτς τόνισε μεταξύ άλλων πως ήταν αναπάντεχη η αποχώρηση του Μπλατ από τον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να προχωρήσουν, καθώς η σεζόν έχει πολύ μέλλον μπροστά της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σοκαρίστηκα, όπως πιστεύω και όλοι. Ήταν αναπάντεχο» δήλωσε αρχικά ο Κεμζούρα, για να συμπληρώσει: «Φυσικά η ομαδα δεν έπαιζε όπως όλοι περίμεναν, αν και υπήρχαν πολοί λόγοι για αυτό. Δε θα πω κάτι καινούριο, αλλά προετοιμαζόμασταν με μισή ομάδα λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όταν ήρθαν όλοι, χρειαστήκαμε χρόνο για να καταλάβουν όλοι πού βρισκόμαστε.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ήθελε αυτά τα αποτελέσματα. Φυσικά κι εμείς ήμασταν δυσαρεστημένοι και σκεφτόμασταν τι αλλαγές θα κάνουμε. Πιστεύαμε ότι θα είχαμε περισσότερο χρόνο, αλλά οι Ιδιοκτήτες το είδαν διαφορετικά. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Για αυτό είναι οι ιδιοκτήτες και εμείς πρέπει να ζήσουμε με αυτές τις αποφάσεις. Ήταν σοκ, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε».

Στη συνέχεια ο Κεμζούρα είπε: «Μου ζητήθηκε να αναλάβω την ομάδα για τα δύο επόμενα παιχνίδια. Αυτό είναι το καθήκον, αν γίνει κάτι πρέπει να είμαι έτοιμος. Έπρεπε να αναλάβω και να συνεχίσω να δουλεύω».

Για την την σχέση του με τον Μπλατ: «Ο Ντέιβιντ μας έφερε στην ομάδα και του είμαι ευγνώμων, όπως και για πολλά πράγματα στην καριέρα μου. Μου έδωσε πολλά, αλλά η κατάσταση τώρα είναι τέτοια που δεν γίνεται να τα πετάξω όλα».

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024