Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ : Αυτογελοιοποίηση της ΝΔ βλέπει στην έρευνα για « χασισοκαπνό στο Μαξίμου»

ΣΥΡΙΖΑ : Αυτογελοιοποίηση της ΝΔ βλέπει στην έρευνα για « χασισοκαπνό στο Μαξίμου»

Την έντονη αντίδραση της Κουμουνδούρου προκάλεσε η προκαταρκτική έρευνα της Δικαιοσύνης σχετικά με τα όσα είχε αναφέρει δημόσια ο βουλευτής της Ν.Δ. Μπάμπης Παππαδημητρίου περί «χασισοκαπνού στο Μαξίμου» επί κυβερρνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τα όσα έχει αναφέρει ο βουλευτής της Ν.Δ. Μπάμπης Παπαδημητρίου για « χασισοκαπνό στο Μέγαρο Μαξίμου» επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Δικαιοσύνη.

Την πληροφορία έδωσαν στη δημοσιότητα κομματικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύοντας επίθεση στη Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για άνευ ορίων «αυτογελοιοποίηση» της κυβέρνησης και «για ασυναρτησίες του βουλευτή».

«Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την «κανονικότητα», αναφέρουν οι πηγές από την Κουμουνδούρου.

Όπως σημειώνουν, «πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου». Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis. Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια».

Οι επίμαχες δηλώσεις

Οι αναφορές του Μπάμπη Παπαδημητρίου είχαν γίνει αρχές Ιουλίου μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Άρη Πορτοσάλτε.

Ο νεοεκλεγείς βουλευτής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχη του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όλοι. Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά. Υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό – και χασισοκαπνό κιόλας – γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024