Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκης Ρουβάς: Επιμένει στο καλοκαίρι

Σάκης Ρουβάς: Επιμένει στο καλοκαίρι

Οι ατελείωτες βουτιές και η ευχάριστη διάθεση δεν έχει εγκαταλείψει τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος πάει κόντρα στον καιρό και επιμένει... καλοκαιρινά!

Οι ατελείωτες βουτιές και η ευχάριστη διάθεση δεν έχει εγκαταλείψει τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος πάει κόντρα στον καιρό και επιμένει… καλοκαιρινά!

Ο Σάκης και τα θαλάσσια σπορ

Ο Σάκης Ρουβάς όλο το καλοκαίρι «όργωσε» την Ελλάδα!

Αγαπάει τα θαλάσσια σπορ και έκανε μάλιστα flyboard στη θάλασσα και μοιράστηκε αυτή τη μοναδική εμπειρία με τους followers του στο Instagram.

Ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media και το συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Fly high and try new things! Καλό μήνα με νέες εμπειρίες🌊 #flyboard #wanderlust #extremesports #vacation #elounda #welcomeaugust #summer2k19».

Οι καλοκαιρινές διακοπές στην Σχοινούσα

Μετά το πέρας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ο γοητευτικός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές, έχοντας στο πλάι του την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και τα αξιολάτρευτα παιδιά τους!

Επισκέφτηκε το νησί της Σχοινούσας καθώς αναζητούσε ήρεμες και γαλήνιες οικογενειακές στιγμές.

Εκεί έκανε και την πρώτη του υποβρύχια βουτιά! Στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, ανάρτησε και ένα βίντεο από την πρώτη κατάδυση του καλοκαιριού!

Φορώντας την χαρακτηριστική μάσκα και στολή, που φορούν οι δύτες, είναι έτοιμος να εξερευνήσει τα βάθη του απέραντου γαλάζιου!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ο Σάκης Ρουβάς επιμένει… καλοκαιρινά

Το καλοκαίρι δεν έχει τέλος για τον δημοφιλή τραγουδιστή!

View this post on Instagram

Επισκέφθηκα τα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού» και πραγματικά, το έργο ανακαίνισης που έχει γίνει από τον ΟΠΑΠ είναι συγκινητικό. Όχι μόνο γιατί αναβαθμίζει τις συνθήκες θεραπείας αλλά και γιατί αναπτερώνει την ψυχολογία των παιδιών, που είναι τόσο σημαντική, για την αποθεραπεία τους. Κατεβάστε και εσείς την εφαρμογή Ομάδα Προσφοράς και παίξτε τα παιχνίδια. Όσο παίζουμε, συγκεντρώνουμε χρήματα για να συνεχιστεί αυτό το σημαντικό έργο. #SakisRouvas_forthekids #opap #opapcsr #omadaprosforas

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

Μαζί με τον γιο του Αλέξανδρο βούτηξε στην θάλασσα και μάλιστα έγραψε:  «Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι τελείωσε;» Στο βίντεο πατέρας και γιος απολαμβάνουν την όμορφη και ζεστή θάλασσα.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024