Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταθέσεις-σοκ στη δίκη του παιδεραστή μουσικού - «Ντρεπόταν να μιλήσει» λέει η μητέρα του θύματος

Καταθέσεις-σοκ στη δίκη του παιδεραστή μουσικού – «Ντρεπόταν να μιλήσει» λέει η μητέρα του θύματος

Αναβίωσε την Δευτέρα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας η ανατριχιαστική υπόθεση αποπλάνησης ανήλικων κοριτσιών την περίοδο 2016-2017 με κατηγορούμενο τον παιδεραστή μουσικό και διακεκριμένο φλαουτίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών

Αναβίωσε την Δευτέρα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας η ανατριχιαστική υπόθεση αποπλάνησης ανήλικων κοριτσιών την περίοδο 2016-2017 με κατηγορούμενο τον παιδεραστή μουσικό και διακεκριμένο φλαουτίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Ο κατηγορούμενος φλαουτίστας, που δεν έδωσε το παρών στη δικαστική αίθουσα, βαρύνεται με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων, της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας.

Πρωτόδικα ο φλαουτίστας είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 30 ετών και έξι μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.800 ευρώ.

Σοκάρει η απολογία των γονέων

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό του 63χρονου, δεξιοτέχνη στο φλάουτο και μέλους της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ξεκίνησε σήμερα με καταθέσεις των γονιών του ενός από τα θύματα.

Απόντες από την δικαστική αίθουσα ήταν και οι γονείς του δεύτερου κοριτσιού, καθώς η οικογένεια μένει πλέον μόνιμα στην Δανία.

Στις καταθέσεις τους, η μητέρα και ο πατέρας της 11χρονης είπαν πως το κορίτσι έβρισκε δικαιολογίες για να μην πηγαίνει στο μάθημα του 63χρονου, χωρίς να τους έχει αποκαλύψει τι συνέβαινε στο ωδείο.

Όπως είπαν, το παιδί μίλησε τελικά στην αστυνομία όταν κλήθηκε να καταθέσει με αφορμή την καταγγελία του άλλου κοριτσιού σε βάρος του καθηγητή μουσικής. Η μητέρα της 11χρονης είπε στο δικαστήριο πως η κόρη της αισθανόταν ντροπή να μιλήσει για όσα βίωνε στο ωδείο, καθώς «αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν με την σύγχυση των παιδιών».

Καταδικάστηκε πριν από ένα χρόνο

Ο μουσικός καταδικάστηκε πριν ένα χρόνο από το μεικτό ορκωτό δικαστήριο σε κάθειρξη 30 ετών, με εκτιτέα τα 25, για αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση σε ασέλγια σε βάρος ανηλίκων, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, και οδηγήθηκε στην φυλακή.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί όταν η μικρότερη από τις δύο ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο, αποκάλυψε στους γονείς της όσα είχε υποστεί επί σειρά μηνών από τα Χριστούγεννα του 2016 έως τον Ιούλιο του 2017, κατά την διάρκεια του μαθήματος από τον καθηγητή της.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024