Δεκάδες κιλά γλυκοπατάτες... άδειασαν στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου αναγκάζοντας την τροχαία να διακόψει την κυκλοφορία μέχρι να καθαρίσει το οδόστρωμα.
Με γλυκοπατάτες… γέμισε το μεσημέρι η εθνική οδός Πατρών – Πύργου στο ύψος των Χανακίων με συνέπεια να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων για αρκετή ώρα.
Σύμφωνα με το ilialive.gr όλα έγιναν λόγω ενός τροχαίου που είχε ένα διερχόμενο τρακτέρ που μετέφερε μεγάλα πλαστικά τελάρα γεμάτα με γκλυκοπατάτες.
Το τρακτέρ
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του αγροτικού οχήματος έχασε τον έλεγχο και δύο από τα μεγάλα τελάρα έφυγαν από την καρότσα αδειάζοντας πολλά κιλά γλυκοπατάτας στην εθνική οδό.
Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία που διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων μέχρι να απομακρυνθούν οι πατάτες και να μην υπάρχει κανέναν κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα