Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μυθική φάρσα στον Γιανουζάι στα αποδυτήρια της Ρεάλ Σοσιεδάδ (vids)

Μυθική φάρσα στον Γιανουζάι στα αποδυτήρια της Ρεάλ Σοσιεδάδ (vids)

Η μυθική φάρσα στον Αντνάν Γιανουζάι στα αποδυτήρια της Ρεάλ Σοσιεδάδ, άφησε πίσω τρία σπουδαία βίντεο, που θα τον κάνουν να μην την ξεχάσει ποτέ!

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ αντιμετωπίζει σήμερα τη Χετάφε και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Βάσκοι, οι οποίοι έχουν 13 βαθμούς στις 7 πρώτες αγωνιστικές και βρίσκονται στην 6η θέση, θέλουν να εκμεταλλευτούν το στραβοπάτημα της Γκανάδα και να μπουν στην 4άδα.

Μάλιστα, το άριστο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήριά τους, είναι το μεγάλο τους όπλο. Με τους παίκτες του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ να έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, όπως φαίνεται και από τον τρόπο που κάνουν πλάκα ο ένας στον άλλον. Με μεγάλο θύμα αυτή τη φορά τον Αντνάν Γιανουζάι, ο οποίος την πάτησε σαν… νεούδι, με αποτέλεσμα να… λερωθεί.

Οπως φαίνεται από βίντεο μέσα από τα αποδυτήρια της Σοσιεδάδ, το οποίο δημοσίευσαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, ο Αρίτς Ελουστόντο πετάει μπαλάκια του πινγκ πονγκ στον Βέλγο μεσοεπιθετικό, με τον ίδιο να προσπαθεί να τα βάλει σε έναν κάδο σκουπιδιών που βρίσκεται μπροστά του, με κεφαλιά. Το τρίτο… μπαλάκι, όμως, δεν ήταν μπαλάκι. Κάτι που θα μείνει αξέχαστον στον Γιανουζάι. Ενα αυγό. Το οποίο έσπασε στο κεφάλι του και τον έκανε ένα από τα πιο viral video στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ακόμη και το θύμα, ωστόσο, το διασκέδασε, ανεβάζοντας σχετικό βίντεο και… απειλώντας τον Ελουστόντο, ότι θα τον «σκοτώσει». Μάλλον πετώντας του αυγό στρουθοκαμήλου την επόμενη φορά…

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024