Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Δεν υπάρχει κούραση, η ομάδα αξίζει πολλά»

Μαρτίνς: «Δεν υπάρχει κούραση, η ομάδα αξίζει πολλά»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Άρη, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει αποδείξει ότι αξίζει πολλά

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης», επικρατώντας του Άρη με σκορ 2-1. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν χαρακτήρα, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, παραμένοντας πρώτοι στη βαθμολογία.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την εικόνα των ερυθρόλευκων, τονίζοντας ότι η ομάδα του αξίζει πολλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι αξίζει πολλά. Αν και δεν είμαστε σε μια καλή στιγμή για την ομάδα, μπορέσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Η ομάδα συνεχίζει να παλεύει και να δουλεύει.

Σήμερα, σε ένα δύσκολο γήπεδο, σε μια δύσκολή ατμόσφαιρα, κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα, δείξαμε ότι μπορούμε να παίρνουμε δύσκολα αποτελέσματα, βασιζόμενοι στους παίκτες μας»

Όσο για την κούραση και τους Αβρααμ Παπαδόπουλο και Βασίλη Τοροσίδη, είπε: «Δεν υπάρχει καμία κούραση, πρόκειται για μια όχι καλή στιγμή, όχι για κούραση.

Ο Αβραάμ είναι πάντα εδώ για την ομάδα, δεν έχει παίξει από το ματς με την Πλζεν όμως είναι πάντα εδώ. Και ο Τοροσίδης, είναι πάντα σταθερός και έτοιμος για να βοηθήσει».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024