Την προσθήκη της Εβελίνας Μαυρομάτη στο τμήμα πυγμαχίας του συλλόγου ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Μια σπουδαία αθλήτρια, η οποία έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τρεις διαδοχικές σεζόν (2017, 2018, 2019) και αγωνίζεται στην κατηγορία των 60 kg.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Εβελίνα Μαυρομάτη ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον ανήκω στον πιο ιστορικό σύλλογο της Ελλάδας και θα προσπαθήσω για όσο το δυνατόν καλύτερες διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων.

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, έτσι ώστε να είμαι και εγώ μέλος αυτού του συλλόγου. Θα προσπαθήσω να συμβάλω και εγώ σε νέες διακρίσεις για την ομάδα του Ολυμπιακού έτσι ώστε να είναι στην πρώτη θέση και στις Γυναίκες».

Η ανακοίνωση:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Ελλάδας Εβελίνα Μαυρομάτη η οποία εντάσσεται στο τμήμα Πυγμαχίας.

Η διεθνής αθλήτρια, είναι γεννημένη στις 25/8/1989 έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τρεις διαδοχικές σεζόν (2017, 2018, 2019) και αγωνίζεται στην κατηγορία των 60kg».

 

Γράψτε το σχόλιο σας