Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αιχμηρή απάντηση Ομπαμεγιάνγκ στον CEO της Ντόρτμουντ

Η αιχμηρή απάντηση Ομπαμεγιάνγκ στον CEO της Ντόρτμουντ

Απάντηση στις... φαρμακερές ατάκες του CEO της Ντόρτμουντ έδωσε ο επιθετικός της Άρσεναλ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μετά τα σχόλια του CEO της Ντόρτμουντ, ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει φιλοχρήματο.

«Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, που παίζει τόσο καλά για την Άρσεναλ, πιθανότατα θα βλέπει την καρδιά του να ζεσταίνεται όταν θα κοιτάζει τον τραπεζικό του λογαριασμό τις Τετάρτες όπου θα μπορεί μόνο να βλέπει Champions League και να είναι λυπημένος» είχε δηλώσει σχετικά, με τον Γκαμπονέζο να μην αφήνει τα σχόλια να περάσουν αναπάντητα.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Άρσεναλ επιτέθηκε στον διευθύνοντα σύμβουλο των Γερμανών, τονίζοντας πως εκείνος είναι που πραγματικά… λατρεύει το χρήμα, κάτι που αποδείχθηκε πρόδηλα και με την πολύκροτη μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στη Μπαρτσελόνα.

«Καλύτερα για σένα να μη μιλήσω ποτέ γιατί έφυγα πραγματικά από την Ντόρτμουντ κύριε Βάτσκε. Είσαι μεγάλος κλόουν. Θυμάμαι όταν έλεγες πως δεν θα πουλούσες ποτέ τον Ουσμάν και έπειτα είδες μπροστά σου τα 100.000.000 ευρώ και ήσουν ο πρώτος που άρπαξες αυτά τα χρήματα.

Σε παρακαλώ μην μιλάς για χρήματα! Σε παρακαλώ άφησέ με ήσυχο», σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Ομπαμεγιάνγκ. Υπενθυμίζεται πως ο 31χρονος αγωνίστηκε για μία πενταετία για την Ντόρτμουντ (2013-2018), πριν τελικά πάρει μεταγραφή στην Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2018.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024