Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρσεναλ : Η συλλογή αυτοκινήτων του Ομπαμεγιάνγκ

Άρσεναλ : Η συλλογή αυτοκινήτων του Ομπαμεγιάνγκ

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός της Άρσεναλ Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έχει «κόλλημα» με τα αυτοκίνητα και δεν διστάζει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη τους

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι μεγάλος λάτρης των αυτοκινήτων, κάτι που είχε γίνει γνωστό από την περίοδο που αγωνιζόταν με τα χρώματα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η αγάπη του και ο θαυμασμός του για πανάκριβα αμάξια, όπως η Φεράρι και η Λαμποργκίνι ήταν εκ προοιμίου πρόδηλα, με τον Γκαμπονέζο επιθετικό να προσθέτει πρόσφατα το υπέρτατο… κόσμημα στη συλλογή του.

Συγκεκριμένα, στις αρχές Ιανουαρίου του 2019, ο 29χρονος άσος αγόρασε ένα σπάνιο μοντέλο Ferrari LaFerrari, γεγονός που ανέβασε την αξία της συλλογής του στις 2 εκατομμύρια λίρες.

Μάλιστα, αν συνυπολογιστούν όλες οι αλλαγές και οι… προσωπικές πινελιές του στα αυτοκίνητα, τότε η αξία της συλλογής εκτοξεύεται στο εντυπωσιακό νούμερο των 3 εκατομμυρίων λιρών.

Πέρα από το συγκεκριμένο μοντέλο της Ferrari, ο Ομπαμεγιάνγκ έχει στην ιδιοκτησία του ένα Range Rover Sport, μια Porsche Panamera, ένα Audi R8 V10 Plus, μια Aston Martin DB9 Volante 2, μια Lamborghini Aventador και Lamborghini Urus, αλλά και μια Ferrari 812 Superfast.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024