Συνέχεια στο επεισόδιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της προηγούμενης Δευτέρας καταθέτοντας την δική του εκδοχή έδωσε μέσα από την συχνότητα του Politica89.8 και την Αντιγόνη Ανδρεάκη ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Γιάννης Ξυλούρης.
Αναφερόμενος στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου περιέγραψε πως οδηγήθηκε στο φραστικό επεισόδιο που προκάλεσε την αποχώρηση σύσσωμης της Αντιπολίτευσης και της ανακοίνωσης που ακολούθησε σήμερα από την Δημοτική Αρχή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής:
“Αναφορικά με τα γεγονότα που οδήγησαν στην διακοπή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 30η Σεπτεμβρίου, επισημαίνουμε ότι:
– Η φράση του κ. Γιάννη Ξυλούρη ήταν ατυχής και καταδικαστέα. Χωρίς «ναι μεν αλλά» και αστερίσκους. Για αυτόν τον λόγο αντέδρασαν άμεσα και ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητώντας την ανάκλησή της καθώς και την διαγραφή της από τα πρακτικά.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).