To περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε κουζίνα ξενοδοχείο στην Ελούντα. Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του, ο σεφ εξύβρισε και χτύπησε εργαζόμενο μέσα στην κουζίνα εν ώρα εργασίας.
Η νέα αυτή υπόθεση προκαλεί ερωτήματα και ανησυχία για τις εργασιακές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων της χώρας
«Θα ανεχόμαστε ακόμα και ξύλο από τους προϊσταμένους μας;»
Τον ξυλοδαρμό αυτό έφερε στο φως και καταδίκασε ο πρόεδρος Ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Λασιθίου Μιχάλης Γαρεφαλάκης
Σύμφωνα με τον κ. Γαρεφαλάκη, το συγκεκριμένο περιστατικό πίεσης και άσχημης συμπεριφοράς από τον ίδιο σεφ δεν ήταν το πρώτο: «Δεν μας φτάνουν όσα προβλήματα έχουμε και θα ανεχόμαστε ακόμα και ξύλο από τους προϊσταμένους μας», τόνισε ο κ. Γαρεφαλάκης κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου το πρωί της Τετάρτης.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).