Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ΣΕΦ έστειλε έγγραφο στον Αυγενάκη για οφειλές από τον Ολυμπιακό

Το ΣΕΦ έστειλε έγγραφο στον Αυγενάκη για οφειλές από τον Ολυμπιακό

Η διοίκηση του ΣΕΦ φέρεται να έστειλε ένα έγγραφο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στον Λευτέρη Αυγενάκη, όπου αναφέρεται σε μια οφειλή 520.000 ευρώ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η πρώην διοίκηση του ΣΕΦ φαίνεται να έχει ενημερώσει εγγράφως τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για οφειλή 520.000 ευρώ που αφορά την χρήση του σταδίου την περασμένη σεζόν. Μάλιστα όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα παρόμοιο έγγραφο έχει σταλεί και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, το οποίο αναφέρεται στη σεζόν 2018-19.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ποσό ανέρχεται στα 430.000 ευρώ καθαρά, ενώ το γεγονός ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση του ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές ήρθαν σε ρήξη από τη στιγμή που οι Πειραιώτες ζήτησαν μείωση του μισθώματος κατά 30-35%, ωστόσο η τότε διοίκηση του Σταδίου αρνήθηκε και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ από την πλευρά της δεν κατέβαλε το ποσό της σύμβασης.

Παράλληλα, η διοίκηση του ΣΕΦ είχε αντιπροτείνει να το συζητήσουν υπό τον όρο πως ο Ολυμπιακός θα αναλάμβανε τις υποχρεώσεις νερού και ρεύματος, που υπολογίζονταν σε 40-50.000 ευρώ. Ο Ολυμπιακός έχει πολλά χρόνια παράπονα από το ΣΕΦ και για εργασίες που δεν έγιναν αλλά και για την γενικότερη εικόνα του. Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ότι πλέον η διοίκηση του ΣΕΦ άλλαξε και ανέλαβε ως συντονίστρια η μέχρι πρότινος γενική γραμματέα του Ερασιτέχνη, Χριστίνα Τσιλιγγίρη.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024