Η πρώην διοίκηση του ΣΕΦ φαίνεται να έχει ενημερώσει εγγράφως τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για οφειλή 520.000 ευρώ που αφορά την χρήση του σταδίου την περασμένη σεζόν. Μάλιστα όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα παρόμοιο έγγραφο έχει σταλεί και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, το οποίο αναφέρεται στη σεζόν 2018-19.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ποσό ανέρχεται στα 430.000 ευρώ καθαρά, ενώ το γεγονός ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση του ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές ήρθαν σε ρήξη από τη στιγμή που οι Πειραιώτες ζήτησαν μείωση του μισθώματος κατά 30-35%, ωστόσο η τότε διοίκηση του Σταδίου αρνήθηκε και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ από την πλευρά της δεν κατέβαλε το ποσό της σύμβασης.

Παράλληλα, η διοίκηση του ΣΕΦ είχε αντιπροτείνει να το συζητήσουν υπό τον όρο πως ο Ολυμπιακός θα αναλάμβανε τις υποχρεώσεις νερού και ρεύματος, που υπολογίζονταν σε 40-50.000 ευρώ. Ο Ολυμπιακός έχει πολλά χρόνια παράπονα από το ΣΕΦ και για εργασίες που δεν έγιναν αλλά και για την γενικότερη εικόνα του. Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ότι πλέον η διοίκηση του ΣΕΦ άλλαξε και ανέλαβε ως συντονίστρια η μέχρι πρότινος γενική γραμματέα του Ερασιτέχνη, Χριστίνα Τσιλιγγίρη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο