Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός : Γιορτινή ατμόσφαιρα στις κερκίδες, «μάχη» στο γήπεδο
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι τον αδελφοποιημένο Ερυθρό Αστέρα (22:00) σε ένα ματς ιστορικό, αλλά και κομβικό, αφού με θετικό αποτέλεσμα είναι το φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης
O Ολυμπιακός βρίσκεται στη Σερβία και πιο συγκεκριμένα στο Βελιγράδι όπου απόψε (22:00) το βράδυ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ερυθρό Αστέρα στο Μαρακανά για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.
Οι ερυθρόλευκοι δίνουν ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας κόντρα στην αδελφοποιημένη ομάδα του Ερυθρού. Ένα ματς – γιορτή, το οποίο είναι και κομβικό όσον αφορά την κατάταξη στον όμιλο και την ομάδα που θα είναι φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης.
Οι δύο ομάδες έχουν αδερφικές σχέσεις, όμως για 90 λεπτά θα μείνει στην άκρη η καλή τους σχέση και θα παλέψουν για το «τρίποντο» που θα τους βάλει σε θέση ισχύος, με τον Ολυμπιακό κακά τα ψέματα να βολεύεται και με ισοπαλία στη «μάχη» της τρίτης θέσης, ειδικά μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ.
Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι καυτή αλλά και εντυπωσιακή, με τους φιλάθλους των δύο ομάδων να έχουν εξαιρετικές σχέσεις και να τραγουδούν μαζί.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).