Μετά από αρκετές ζυμώσεις, ψήθηκε και θα αρχίσει από μεθαύριο να σερβίρεται καθημερινά πρωινός καφές στη Χαριλάου Τρικούπη. Θα τον απολαμβάνουν, στο γραφείο του Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οικοδεσπότης, ο εκπρόσωπος Τύπου, Παύλος Χρηστίδης, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Δημήτρης Μάντζος, ο γραμματέας του τομέα επικοινωνίας, Κυριάκος Κυριάκος, ο γραμματέας του οργανωτικού Στέφανος Παραστατίσης και οι στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας και Χρήστος Πρωτόπαπας.

Στις καθημερινές αυτές συνεδριάσεις θα εξετάζονται τα τρέχοντα θέματα επικαιρότητας προκειμένου να καθορίζεται η στάση που θα κρατήσει το Κίνημα Αλλαγής και φυσικά θα καταρτίζονται τα επικοινωνιακά πλάνα που θα συνοδεύουν τις πολιτικές πρωτοβουλίες του κόμματος.

Στη Χαριλάου Τρικούπη δίνουν, μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, προτεραιότητα στη στελέχωση των τομέων του κόμματος ( η Φώφη Γεννηματά ζήτησε να είναι έτοιμοι, στο μεγαλύτερο μέρος τους, την Παρασκευή) και στην πανελλαδική εξόρμηση που θα διοργανωθεί εν όψει  της Πολιτικής και Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του Νομεβρίου

Γράψτε το σχόλιο σας