Ασυνήθιστο : Μία γαμήλια τούρτα… παγόνι
Είναι αλήθεια ότι μερικά γλυκά είναι τόσο όμορφα που διστάζουμε να τα φάμε. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται μια τούρτα γάμου την οποία ετοίμασαν, προσφάτως, στο ζαχαροπλαστείο Malizzi Cakes και είχε πάρει το σχήμα της από το γνωστό... παγόνι.
Είναι αλήθεια ότι μερικά γλυκά είναι τόσο όμορφα που διστάζουμε να τα φάμε. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται μια τούρτα γάμου – παγόνι την οποία ετοίμασαν, προσφάτως, στο ζαχαροπλαστείο Malizzi Cakes στην Πολιτεία της Πενσιλβανίας στις ΗΠΑ.
https://www.instagram.com/p/B1eWfA6HKeC/?utm_source=ig_web_copy_link
Η αγάπη για τα παγόνια… σε τούρτα
Εμπνεόμενες από την αγάπη της νύφης για τα παγόνια, οι ζαχαροπλάστες αδελφές Λιζ Μαλίζι Σκοκόβσκι και Νταρλίν Μαλίζι Τίλμαν δημιούργησαν μια μοναδική «τριώροφη» τούρτα γάμου, μια τούρτα-παγόνι: το σώμα του παγονιού κοσμεί την κορυφή της τούρτας και η πολύχρωμη ουρά του απλώνεται πίσω στο τραπέζι ως ταρτάκια τα οποία έχουν πάνω τους τα «μάτια» της ουράς (τα οποία είναι βρώσιμα).

Τα πάντα είναι φτιαγμένα στο χέρι
«Λάβαμε υπόψη μας τα χρώματα που η νύφη ήθελε να χρησιμοποιήσει για τον γάμο της και δημιουργήσαμε τα χρώματα για το φτέρωμα» εξήγησε η Σκοκόβσκι, μιλώντας στο My Modern Met. Από τη στιγμή που οι δύο αδελφές κατέληξαν στη χρωματική παλέτα, ξεκίνησαν να «φιλοτεχνούν» την τούρτα.
«Το τμήμα που κόσμησε την κορυφή κατασκευάστηκε με το χέρι, με χρήση φοντάν. Απαιτήθηκαν τρεις με τέσσερις ώρες για να δημιουργήσουμε την τριώροφη τούρτα. Για τις τάρτες και τα φτερά, χρειάστηκαν άλλες τρεις με τέσσερις ώρες» πρόσθεσε.

Το Malizzi Cakes είναι, εδώ και δύο γενιές, οικογενειακή επιχείρηση.
Ξεκίνησε με τη μαμά των δύο αδελφών, τη Λάιζα Μαλίζι, να φτιάχνει γλυκά για την οικογένεια. Γρήγορα, το χόμπι έγινε επιχειρηματική δραστηριότητα και, σήμερα, οι δύο κόρες αποδεικνύονται με το παραπάνω άξιες συνεχίστριες της μητέρας τους.
https://www.instagram.com/p/B07QuidHy2X/?utm_source=ig_web_copy_link
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό: Βάλτε φόρο στα άδεια σπίτια, χτίστε κοινωνικές κατοικίες
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «γαλλικό κλειδί» στην «σκουριασμένη» κλειδαριά της κυβέρνησης
- Ενοίκια: Τα σημεία «κλειδιά» για το Ε2
- Αντισημιτισμός vs Ακτιβισμός: Πώς η Βρετανία παγιδεύτηκε ανάμεσα στον Κάνιε και τη Γάζα
- «Δέματα Αγάπης» από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας
- Greek Economy Growth Forecast Cut to 1.9% for 2026
- Μαρούσι: Πώς βρέθηκε στο κενό η 27χρονη – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
- Ουγγαρία – Ελλάδα 13-12: Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική στα προκριματικά του World Cup στην Αλεξανδρούπολη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442