Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο ελκυστικός. Ένα το κρατούμενο. Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που σκοράρει με τρομερή ευκολία. Δύο τα κρατούμενα. Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι επιπόλαιος αμυντικά και αυτό το πληρώνει σχεδόν σε κάθε ματς έως τώρα. Συμπέρασμα; Έπαιξε σαν πρωταθλητής, αλλά θέλει περισσότερη σοβαρότητα αν θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα
Στο παρελθόν, όχι και στο πολύ μακρινό, κάθε κάθοδος του ΠΑΟΚ στην Αθήνα ή όπως λεγόταν χαρακτηριστικά κάθε πέρασμα του από τα Τέμπη για να παίξει ένα ματς και να το κερδίσει ισοδυναμούσε ως πιθανότητα με ανέκδοτο.
Από την μέρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, ο Δικέφαλος του Βορρά άρχιζε να χτίζει χαρακτήρα.
Μπορεί την πρώτη χρονιά του Ρουμάνου να υπήρχαν ορισμένες δύσκολες στιγμές, όμως πέρυσι πραγματικά άλλαξε το τσιπάκι.
Η αποχώρηση του Λουτσέσκου από τον πάγκο το προηγούμενο καλοκαίρι και η έλευση του νέου προπονητή, του Άμπελ Φερέιρα, μπορεί να έφερε αλλαγές στον τρόπο προσέγγισης των παιχνιδιών, αλλά η νοοτροπία νικητή παρέμεινε.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!