Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη: Επιστροφές από τα παλιά στην εκπομπή της

Ελένη Μενεγάκη: Επιστροφές από τα παλιά στην εκπομπή της

Η ανακοίνωση έγινε μέσω Instagram

Αυτό δεν το περιμέναμε και όμως…. Ελένη Μενεγάκη και Αργυρώ Μπαρμπαρήγου βρίσκονται ξανά μαζί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

View this post on Instagram

#eleni καλημερα 🌺

A post shared by @ elenimenegaki on

Η γνωστή σεφ και η παρουσιάστρια είχαν συνεργαστεί για αρκετά χρόνια στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία.

Πέρυσι ξανασυναντήθηκαν τηλεοπτικά με μερικές εμφανίσεις της Αργυρώς στην εκπομπή της Ελένης και φέτος είπαν να κάνουν σχεδόν καθημερινές αυτές τις συναντήσεις, μιας και η Ελένη Μενεγάκη έχει δηλώσει ανοιχτά πόσο πολύ αδυναμία έχει στην Αργυρώ και τις νοστιμιές της.

https://www.youtube.com/watch?v=PZB5JnU4LXk

Η ανακοίνωση της Μπαρμπαρήγου

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έγραψε: «Καλή αρχή καλή σεζόν και ο Θεός πάντα μαζί μας. Ανυπομονώ να ανάψουμε τις κουζίνες, να αρχίσουνε τα μίξερ να δουλεύουν, οι φούρνοι να ψήνουν και να γεμίσει ο τόπος γαργαλιστικές μυρωδιές με φανταστικές συνταγές. Γιατί η κουζίνα είναι Πάθος και μόνο όταν το μοιραζόμαστε κορίτσια μου, έχει σημασία.

 Ραντεβού σήμερα το μεσημέρι στη 1 στον Alpha στην Ελένη μας. Για πρώτη μέρα διαλέξαμε να σας γλυκάνουμε με θεϊκό μοναδικό γλυκό που θα σας γίνει εμμονή. Τα υλικά τα έχετε όλοι στο σπίτι. Να το φτιάξετε για να τους πάρετε τα μυαλά. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μόνο χαμόγελα θέλω».

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

Καλή αρχή καλή σεζόν και ο Θεός πάντα μαζί μας Ανυπομονώ να ανάψουμε τις κουζίνες ,να αρχίσουνε τα μίξερ να δουλεύουν ,οι φούρνοι να ψήνουν και να γεμίσει ο τόπος γαργαλιστικές μυρωδιές με φανταστικές συνταγές. Γιατί η κουζίνα είναι Πάθος και μόνο όταν το μοιραζόμαστε κορίτσια μου 😍,έχει σημασία. Ραντεβού σήμερα το μεσημέρι στη 1 στο @alphatv στην Ελένη μας @elenimenegaki @emenegaki_tvo Για πρώτη μέρα διαλέξαμε να σας γλυκάνουμε με Θεϊκό Μοναδικό γλυκό που θα σας γίνει εμμονή .Τα υλικά τα έχετε όλοι στο σπίτι .Να το φτιάξετε για να τους πάρετε τα μυαλά Καλημέρα και καλή εβδομάδα ,μόνο χαμόγελα θέλω 😍💙🧿 ————————————- • • • ΣΥΝΤΑΓΗ ⁉️ Κάθε μέρα θα βρίσκετε τις συνταγές που θα φτιάχνουμε με την Ελένη εδω στο Λίνκ στο προφίλ μου @argirobarbarigou Κάθε μέρα θα σας απαντώ στα σχόλια που βάζετε κάτω από το post κάθε συνταγής. Πάμε κορίτσια μου όμορφα να τους τρελάνουμε όλους με νοστιμιές για να σας φιλούν όλοι τα χέρια. #eleni #cooking #baking #tasty #recipes #argiro #argirogr #argirobarbarigou #keepcooking

A post shared by Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou) on

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024