Αναστάτωση προκλήθηκε στους ενοίκους πολυκατοικίας στον Αγιο Ελευθέριο της Αθήνας εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε τη νύχτα σε διαμέρισμα.
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 03.00 σήμερα για φωτιά που είχε εκδηλωθεί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, το οποίο βρίσκεται στην οδό Κοκκινάκη 24.
Σήμανε συναγερμός και δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα έσπευσαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.
Ευτυχώς, η φωτιά δεν πήρα διαστάσεις και τέθηκε υπό έλεγχο από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.
Βγήκαν στα μπαλκόνια
Ωστόσο, προκάλεσε αναστάτωση στους ενοίκους που βγήκαν στα μπαλκόνια τους και προετοιμάστηκαν για κάθε ενδεχόμενο.
Πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, αναφέρουν ότι ο ένοικος του διαμερίσματος, στο οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά, υπέστη ελαφρά εγκαύματα.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.