Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαλμπουενά: «Θέλουμε το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη» (vid)

Βαλμπουενά: «Θέλουμε το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη» (vid)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για τη νίκη επί της Λαμίας και το ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, κάνοντας λόγο για πρωτάθλημα και καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήρθε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και έχει αναδειχθεί σε κομβικό παίκτη στην εξαιρετική πορεία του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της χρονιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα 4 γκολ και οι 7 ασίστ σε σύνολο 12 αναμετρήσεων δείχνουν του λόγου το αληθές.

Ο Γάλλος «στρατηγός» του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για το δύσκολο ματς και τη νίκη κόντρα στη ΄Λαμία, αλλά και για την αναμέτρηση του Βελιγραδίου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τον Champions League την προσεχής Κυριακή.

Δεν έκρυψε την φιλοδοξία του κάνοντας λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι ο πρώτος στόχος των Πειραιωτών, ζητώντας παράλληλα και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία, παίζοντας αρχικά για τη νίκη κόντρα στους Σέρβους.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Βαλμπουενά:

«Ήταν μια δύσκολή νίκη όπως το περιμέναμε. Ο αντίπαλος παίζει ένα κλειστό ποδόσφαιρο όπως συνηθίζει στα περισσότερα ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, όμως στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι, καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ και τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά για εμάς.

Μου έχει ξανασυμβεί να νικήσουμε στην μέρα των γενεθλίων μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε το ματς.

Πραγματικά είναι ένα πολύ δύσκολο γήπεδο για να παίζεις εκεί, η ατμόσφαιρα είναι πολύ δυνατή, όμως έχουμε δείξει πως είμαστε ικανοί να καταφέρουμε καλά πράγματα, όπως το κάναμε και κόντρα στην Τότεναμ.

Θα πάμε εκεί με ξεκάθαρο στόχο να κερδίσουμε, θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή αρχή που έχουμε κάνει στο Champions League. Εννοείται μετά τον πρώτο μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα, πως θέλουμε να κάνουμε καλά πράγματα και στην Ευρώπη».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024