Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τιμή μου να σε αποκαλώ φίλο» λέει ο Μαρτίνς στον Μπλατ

«Τιμή μου να σε αποκαλώ φίλο» λέει ο Μαρτίνς στον Μπλατ

Ο Πέδρο Μαρτίνς με ανάρτηση του στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ντέιβιντ Μπλατ αποθεώνοντας τον Αμερικανοϊσραηλινό προπονητή

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βράβευσε τον Ντέιβιντ Μπλατ στη χθεσινή (28/9) αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία για το μεγαλείο ψυχής του και το θάρρος να αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας του, παραδίδοντας παράλληλα μαθήματα ζωής.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν εκείνος που έδωσε το βραβείο στον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό της μπασκετικής ομάδας, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια οικογένεια ανεξαρτήτου αθλήματος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του με τον Μπλατ και στέλνοντας το δικό του μήνυμα. Μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά νιώθει μεγάλη τιμή που έχει για φίλο του τον Ντέιβιντ Μπλατ.

«Οι σκέψεις μου είναι σε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο, που είχα τη χαρά να γνωρίσω και την τιμή να αποκαλώ φίλο. Μείνε δυνατός, Ντέιβιντ», ήταν το μήνυμα που έγραψε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024