Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, η κατάσταση τείνει να καταλαγιάζει στον καταυλισμό της Μόριας.
Υπάρχουν πληροφορίες για δυο νεκρούς, με τη μία επιβεβαιωμένη.
Πρόκειται για μια γυναίκα και ένα παιδί, ωστόσο η επιχείρηση δεν έχει λήξει και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση.
Ο κ. Μουτζούρης μίλησε με μεγάλη ανησυχία για τον ξεσηκωμό των προσφύγων, αφορμή για τον οποίο αποτέλεσε η διάδοση της πληροφορίας περί ενός νεκρού.
«Κινδυνεύει ο πληθυσμός της Μόριας, δεν πάει άλλο. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι», δήλωσε ο κ. Μουτζούρης, ενώ αναφέρθηκε και στον κίνδυνο που ελλοχεύει από τους υπεράριθμους πρόσφυγες που διαμένουν στην περιοχή. «Ο λαός της Μόριας ζει σε μια πυριτιδαποθήκη», κατέληξε.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.