Σε μια εξομολόγηση που θα συζητηθεί προχώρησε η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή ελληνίδα παρουσιάστρια στην εκπομπή της σχολίασε την εμφάνιση ενός από τα κορίτσια του GNTM και είπε στους συνεργάτες της: «Πότε είχα κάνει εκείνο το άθλιο botox που δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα στη μούρη μου; Πέρυσι;».
Η αρχισυντάκτριά της, Μαίρη Κούσουλα, έσπευσε να της κάνει παρατήρηση γι’ αυτή της τη δήλωση, με την παρουσιάστρια να λέει ξανά στον αέρα: «Συγγνώμη Μαίρη. Πρέπει να το μοιραστώ με τον κόσμο αυτό».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας