Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σουντανί: «Χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα μου»

Σουντανί: «Χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα μου»

Ο Χιλάλ Σουντανί ήταν πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε στη νίκη επί της Λαμίας (2-0), μιλώντας για τη θέση που του ταιριάζει

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 2-0 της Λαμίας για την πέμπτη αγωνιστική της Super League 1, μόλις τρεις μέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χιλάλ Σουντανί ήταν εκείνος που ξεκλείδωσε την άμυνα της Λαμίας, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στο 61ο λεπτό. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αλγερινός μίλησε στα κανάλια Novasports για το γκολ που πέτυχε, αλλά και για το ρόλο του στο γήπεδο.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του δείχνει, αλλά και τον κόσμο για τη στήριξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλγερινού επιθετικού:

«Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζουμε με θετικό τρόπο την ζωή. Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη. Είναι σημαντικό για εμένα ότι κατάφερα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα. Ζητούσαμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας.

Ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια ομάδα που θα έπαιζε κλειστά. Θέλαμε να παίξουμε από τα πλάγια. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε. Μπορώ να παίξω δεξιά, εκεί που έπαιξα με τη Λαμία, δίπλα στον Ελ Αραμπί.

Μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις. Ο λόγος που κερδίσαμε είναι ότι προσαρμοζόμαστε σε ό,τι μας ζητάει ο προπονητής. Μου είχε πει ο Μπενζιά ότι θα σκοράρω. Είμαστε πολύ φίλοι, είμαστε συμπαίκτες και στην Εθνική Αλγερίας. Με πείραζε. Μου έλεγε ότι θα σκοράρω από πριν.

Δεν ήμουν καθόλου θυμωμένος για την ευκαιρία που έχασα. Ήξερα πως αν είμαι συγκεντρωμένος και θετικός θα καταφέρω να σκοράρω. Αν επιμένεις στο τέλος δικαιώνεσαι.

Είμαι χαρούμενος όταν οι στατιστικές με δείχνουν μέσα στο παιχνίδι. Ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή. Μου είχε πει να κινούμαι δεξιά και αυτό φαίνεται από τα στατιστικά. Και χαίρομαι που έκανα ό,τι μου ζήτησε.

Γιορτάζω τα γκολ με έντονο τρόπο. Μου αρέσει να σκοράρω. Ακόμα και αν πρόκειται για το έβδομο γκολ πάντα πανηγυρίζω έντονα. Πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο και αυτό έκανα. Ακόμα και αν είχα πετύχει το πρώτο γκολ και έβαζα ξανά το δεύτερο το ίδιο θα πανηγύριζα».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024