Ο Ολυμπιακός με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, με τους διεθνείς να έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα μόλις μια μέρα πριν, όπως και ο προπονητής της ομάδας Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο οποίος προπόνησε πρώτη φορά φέτος την Πέμπτη τους παίκτες του (ένεκα και των δικών του υποχρεώσεων στο Ευρωπαϊκό) ξέφυγαν από τη ρουτίνα των προπονήσεων και έδειξαν τα πρώτα δείγματα γραφής για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Οι Πειραιώτες βγήκαν νικητές στο πρώτο τεστ κόντρα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, επικρατώντας με 3-1.
Οι δυο ομάδες έπαιξαν τέσσερα δυνατά σετ δίνοντας την ευκαιρία στους προπονητές τους να βγάλουν τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο (28/9), στις 17:00 και πάλι στο Ρέντη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός κέρδισε με σχετική άνεση το πρώτο σετ με 25-16. Τα επόμενα δυο ήταν πιο ισορροπημένα, με τους Πειραιώτες να κερδίζουν και το δεύτερο με 26-24, για να απαντήσει η Ντιναμό στο τρίτο κατακτώντας το με 25-22. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζοντας σχήματα και πρόσωπα κατέκτησε και το τέταρτο σετ με 25-21, κάνοντας το 3-1 στο παιχνίδι.
Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν ο Βουλκίδης με 13 πόντους και ακολούθησαν Ασπιώτης και Γκέργκι με 12.
Στην αναμέτρηση δεν αγωνίστηκαν οι Πετρέας, Χουσάι και ο Έεμι Τερβαπόρτι, ο οποίος έφτασε την Παρασκευή στην Ελλάδα και αναμένεται να δώσει το παρών στο δεύτερο φιλικό μεταξύ των δυο ομάδων.
Τα σετ: 3-1 σε 1:36, 25-16 (20′), 26-24 (28′), 22-25 (25′), 25-21 (23′)
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Το off στο βίντεο της τηλεκριτικής σημαίνει κι άλλο κρυμμένο μυστικό, καθώς η ΚΕΔ δεν δημοσιοποιεί διαλόγους του VAR, συναντήσεις με παράγοντες, ενώ έκανε πίσω και στη δημόσια αναγγελία των αποφάσεων
Η Μπριζ νίκησε 5-3 τη Γκενκ το μεσημέρι της Παρασκευής (26/12) σε ένα τρομερό ματς για την 20η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος, με τον Χρήστο Τζόλη να μοιράζει τρεις ασίστ και να περνάει τέταρτος στη συνολική λίστα για το 2025 στον κόσμο.