Η ιταλική ομοσπονδία έδρασε άμεσα στο νέο επεισόδιο ρατσιστικής επίθεσης στο γήπεδο, αυτή τη φορά στο Μπρέσια-Γιουβέντους, κλείνοντας το πέταλο για μία αγωνιστική
Νέο κρούσμα ρατσιστικής επίθεσης στο ιταλικό ποδόσφαιρο αυτή τη φορά στο Μπρέσια – Γιουβέντους με τους οπαδούς των γηπεδούχων να επιτίθενται ρατσιστικά στον Μίραλεμ Πιάνιτς.
Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά το γκολ που πέτυχε ο Βόσνιος για το 1-2 των Μπιανκονέρι ακούστηκε μερίδα οπαδών να τον αποκαλεί «τσιγγάνο»
Η ιταλική ομοσπονδία δεν άφησε και αυτό το γεγονός έτσι και τιμώρησε με κεκλεισμών των θυρών το πέταλο των οργανωμένων της Μπρέσια για μία αγωνιστική, χωρίς μάλιστα να ξεκινήσει περαιτέρω έρευνα για το συμβάν.
Ωστόσο, η απαγόρευση θα διευρυνθεί για ένα έτος, σε περίπτωση που οι υποστηρικτές της φερθούν και πάλι ρατσιστικά μέσα στη σεζόν!
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.