
Με θανατική ποινή απειλεί ο Τραμπ τον πληροφοριοδότη για το ουκρανικό
Επικίνδυνα κλιμακώνει την ρητορική του ο Ντόναλντ Τραμπ, απειλώντας εμμέσως πλην σαφώς με θανατική ποινή τον πληροφοριοδότη που έδωσε υλικό στον μάρτυρα σχετικά με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Κίεβο.
Επικίνδυνα κλιμακώνει την ρητορική του ο Ντόναλντ Τραμπ, απειλώντας εμμέσως πλην σαφώς με θανατική ποινή τον πληροφοριοδότη που έδωσε υλικό στον μάρτυρα σχετικά με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Κίεβο, ζητώντας του έρευνα γα τον πολιτικό του αντίπαλο, Τζο Μπάιντεν.
«Ξέρετε τι κάναμε κάποτε, όταν ασχολούμαστε με κατασκόπους και προδότες, σωστά;», φέρεται να δήλωσε ο Τραμπ στη Νέα Υόρκη, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild». «Θέλω να μάθω ποιος είναι ο άνθρωπος που διαβίβασε τις πληροφορίες στον καταγγέλλοντα, επειδή αυτό «δείχνει» κατασκοπεία».
Στη συνέχεια, είπε: «Ξέρετε τι κάναμε όταν είχαμε να αντιμετωπίσουμε κατασκόπους και προδότες, σωστά; Το χειριζόμαστε λίγο διαφορετικό από αυτό που κάνουμε σήμερα».
Πηγή: onetv.gr
- Γιορτή σήμερα 25 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Νότιγχαμ πέντε αστέρων, διέλυσε τη Σάντερλαντ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]
- Data centers: Η αγορά ακινήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
- Τέμπη: Βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία βρέθηκε στο σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
- Η ΕΠΟ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα πάνε στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson




