Μονά ζυγά δικά μας θα μπορούσε να πει κάποιος αναφερόμενος στην επικοινωνιακή πολιτική του επίσημου ΠΑΟΚ, αλλά και της… ατμόσφαιρας που επικρατεί στους φίλους της ομάδας του «δικεφάλου» του βορρά.
Στην ενημέρωση των «ασπρόμαυρων» για την προπόνηση της Τρίτης το κείμενο κάνει λόγο για «προετοιμασία της ομάδας ενόψει του πρώτου ντέρμπι της χρονιάς με την ΑΕΚ».
Δηλαδή ρε παιδιά το ματς με τον Άρη τι ήταν; Δεν ήταν ντέρμπι;
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,