Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jennifer Lopez: Η συνέντευξη που αποκαθηλώνει την JLO

Jennifer Lopez: Η συνέντευξη που αποκαθηλώνει την JLO

Viral έχει γίνει συνέντευξη της Jennifer Lopez στην οποία η λατίνα σταρ στάζει φαρμάκι για σταρ του Hollywood όπως οι Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Winona Ryder και Shalma Hayek.

Το γύρο του Ίντερνετ κάνει μία συνέντευξη Jennifer Lopez στην οποία η λατίνα σταρ μιλάει για διάσημες ηθοποιούς όπως οι Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Winona Ryder αλλά και η Μadonna, χρησιμοποιώντας… αιχμηρά σχόλια.

Προσπαθώντας ακόμα να συνέλθουμε από την πρόσφατη εμφάνιση της Jennifer Lopez στο show της Donatella Versace, κατά τη διάρκεια του οποίου η εκρηκτική JLO αναβίωσε την εμβληματική εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων Grammy το 2000, «δαιμόνιοι» δημοσιογράφοι, με αφορμή την ερμηνεία της Jennifer Lopez στην νέα ταινία «Ηustlers» για την οποία πιθανότατα να προταθεί για Oscar ερμηνείας, ξετρύπωσαν συνέντευξη της σταρ από το 1998 στην οποία έλεγε κάποια… πολύ άβολα πράγματα!

Η Jennifer Lopez «εκτός ελέγχου»

Την περίοδο εκείνη λοιπόν, η Jennifer Lopez μεσουρανούσε σε μουσικά charts και box office, με τραγούδια όπως το «Waiting fot Tonight» και την ταινία «Εκτός Ελέγχου» στην οποία πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του George Clooney. Η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε εκείνη την εποχή, μετά από πολλά χρόνια στο χώρο της showbiz, ίσως να ήταν ένας λόγος που την έκανε να φαίνεται λίγο παραπάνω εριστική και επικριτική στα σχόλια της για σταρ του Hollywod, που ήδη απολάμβαναν δόξα, επιτυχία και χρήματα.

Μπορεί λοιπόν σήμερα η Jennifer Lopez, να εμφανίζεται ψύχραιμη και ώριμη στις συνεντεύξεις της, ωστόσο εκείνη την εποχή, δεν δίσταζε να μιλήσει με πολύ άσχημα λόγια για stars όπως η Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow και Μadonna.

Η συνέντευξη «δηλητήριο»

Η συνέντευξη που δημοσιεύθηκε από το Movieline, ήρθε ξανά στην επιφάνεια, αφότου ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε αποσπάσματά της την προηγούμενη εβδομάδα. Σε αυτά, η Jennifer Lopez μιλάει για άλλες ηθοποιούς που έκαναν καριέρα εκείνη την εποχή, όπως η Gwyneth Paltrow, η Winona Ryder, και η Salma Hayek.

https://twitter.com/chen_jason/status/1174828507874111489

«Είμαστε σε διαφορετικά βασίλεια. [Εκείνη] είναι μια πολύ sexy γυναίκα και αυτοί είναι οι ρόλοι που κάνει», είπε η Jennifer Lopez για την Hayek. «Εγώ κάνω πολύ διαφορετικά πράγματα. Με κάνει να γελάω όταν λέει ότι της προσφέρθηκε ο ρόλος της Selena, το οποίο ήταν ξεδιάντροπο ψέμα. Αν αυτό κάνει για να αποκτήσει δημοσιότητα, τότε αυτό κάνει. Η Columbia μου έδωσε την επιλογή ανάμεσα στο Fools Rush In και το Anaconda, αλλά εγώ διάλεξα την διασκεδαστική B-movie γιατί το σενάριο του Fools Rush In δεν ήταν αρκετά δυνατό».

Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκαν και τα σχόλια της Jennifer Lopez όμως και για την Gwyneth Palrtow:

«Πείτε μου, σε τι έχει παίξει; Το ορκίζομαι, δε θυμάμαι τίποτα στο οποίο έχει παίξει. Κάποιοι άνθρωποι αποκτούν φήμη μέσω της επαφής και μόνο. Έχω ακούσει περισσότερα για εκείνη και τον Brad Pitt από όσα έχω ακούσει για την δουλειά της». Ένα χρόνο αργότερα, η Paltrow βραβεύτηκε με Oscar για την ερμηνεία της στην ταινία «Ερωτευμένος Shakespeare».

Η «γλυκιά» Lopez για την Winona Ryder:

Στην ίδια συνέντευξη η…. μελιστάλακτη Jennifer Lopez δήλωνε ότι δεν ήταν ποτέ μεγάλη θαυμάστρια της Winona Ryder, διευκρινίζοντας ωστόσο πως «είναι γλυκιά και ταλαντούχα πάντως, και θα μου άρεσε και μόνο για το γεγονός ότι μοιάζει με την μεγάλη μου αδερφή, τη Leslie».

View this post on Instagram

December 2018 @instylemagazine

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Ένα τυχερό μοντέλο στο Hollywood

Από την αυστηρή κριτική της Jennifer Lopez δεν γλύτωσε ούτε η Cameron Diaz, για την οποία είπε πως είναι «ένα τυχερό μοντέλο που της δόθηκαν πολλές ευκαιρίες και εύχομαι απλώς να τις είχε αξιοποιήσει καλύτερα. Είναι πολύ όμορφη και έχει πολύ ωραία παρουσία πάντως, και όταν την είδα στον «Γάμο του Καλύτερού μου Φίλου» σκέφτηκα ότι όταν την σκηνοθετούν μπορεί να είναι καλή».

Χιονοστιβάδα και για την Madonna

Μιλώντας για τη Madonna, η Jennifer Lopez έχει πει: «Την θεωρώ εξαιρετική performer; Ναι. Την θεωρώ εξαιρετική ηθοποιό; Όχι. Η υποκριτική είναι αυτό που κάνω, οπότε είμαι πιο αυστηρή με τους ανθρώπους όταν λένε «Ναι, μπορώ να το κάνω αυτό – μπορώ να παίξω». Σκέφτομαι «Έι, μην μπαίνεις στα χωράφια μου»».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024