Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράιτ και Κρίστμας στον Ολυμπιακό

Ράιτ και Κρίστμας στον Ολυμπιακό

Ενίσχυση με Ράιτ και Κρίστμας για το τμήμα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού

Δύο παίκτριες της Εθνικής Καναδά απέκτησε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Τόσο η Έμα Ράιτ αγωνίζεται όσο και η Κίρα Κρίστμας αγωνίζονται στην περιφέρεια δημιουργώντας έτσι υπεροπλία στη νέα τους ομάδα.

Η ανακοίνωση για την Ράιτ:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Έμα Ράϊτ. Η διεθνής με την Εθνική Καναδά, είναι γεννημένη στις 16/11/1996, αγωνίζεται στην περιφέρεια και εντάσσεται στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Η Έμα Ράϊτ θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα το Νοέμβριο.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Έμα Ράϊτ ανέφερε τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω φέτος για τον Ολυμπιακό. Είναι μια σπουδαία ομάδα που έχει πραγματοποιήσει πολλές επιτυχίες και ελπίζω ότι θα βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου για νέες σημαντικές στιγμές. Παράλληλα είμαι ενθουσιασμένη που θα έχω την ευκαιρία να προπονούμαι ξανά υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη»».

View this post on Instagram

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Έμα Ράϊτ. Η διεθνής με την Εθνική Καναδά, είναι γεννημένη στις 16/11/1996, αγωνίζεται στην περιφέρεια και εντάσσεται στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Η Έμα Ράϊτ θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα το Νοέμβριο. Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Έμα Ράϊτ ανέφερε τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω φέτος για τον Ολυμπιακό. Είναι μια σπουδαία ομάδα που έχει πραγματοποιήσει πολλές επιτυχίες και ελπίζω ότι θα βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου για νέες σημαντικές στιγμές. Παράλληλα είμαι ενθουσιασμένη που θα έχω την ευκαιρία να προπονούμαι ξανά υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη».🔴⚪🤽‍♀️ #olympiacossfp #waterpolowomen #osfp #welcomeemma

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Η ανακοίνωση για την Κρίστμας:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κίρα Κρίστμας. Η διεθνής με την Εθνική Καναδά, είναι γεννημένη στις 14/3/1997, αγωνίζεται στην περιφέρεια και εντάσσεται στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Η Κίρα Κρίστμας θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα το Νοέμβριο.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Κίρα Κρίστμας ανέφερε τα εξής: «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη που θα αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω τις επιτυχίες που είχε ο σύλλογος στο παρελθόν και είμαι αισιόδοξη ότι θα ζήσω σπουδαίες εμπειρίες με τη νέα μου ομάδα.

Είμαι χαρούμενη που θα με προπονεί ξανά ο Χάρης Παυλίδης, ο οποίος αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μου στην Εθνική Καναδά. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω για τον Ολυμπιακό»».

View this post on Instagram

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κίρα Κρίστμας. Η διεθνής με την Εθνική Καναδά, είναι γεννημένη στις 14/3/1997, αγωνίζεται στην περιφέρεια και εντάσσεται στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Η Κίρα Κρίστμας θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα το Νοέμβριο. Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Κίρα Κρίστμας ανέφερε τα εξής: «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη που θα αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω τις επιτυχίες που είχε ο σύλλογος στο παρελθόν και είμαι αισιόδοξη ότι θα ζήσω σπουδαίες εμπειρίες με τη νέα μου ομάδα. Είμαι χαρούμενη που θα με προπονεί ξανά ο Χάρης Παυλίδης, ο οποίος αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μου στην Εθνική Καναδά. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω για τον Ολυμπιακό».🔴⚪🤽‍♀️ #Olympiacossfp #Waterpolowomen #WelcomeKyra

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024