Η Κατερίνα Νοτοπούλου έδωσε απάντηση σε όσους την επέκριναν για το γλωσσικό λάθος που έκανε στην προφορά του αγγλικού ακρωνυμίου «CEO».

Η αναφορά της στον… «ΤΣΕΟ» της Thomas Cook, εννοώντας τον διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) της εταιρείας, προκάλεσε κύμα σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα. Την ίδια ώρα, το σχετικό hashtag έγινε αστραπιαία δημοφιλές.

Η «απολογία» της

Η ίδια στην απάντησή της επιτέθηκε στα «γνωστά άγνωστα τρολ», ενώ θέλοντας να στρέψει τα βλέμματα αλλού αναφέρθηκε σε «σαρδάμ» του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη.

«Ενοχλήθηκαν τα γνωστά άγνωστα τρολ από πρωινό μου σαρδάμ στην εκφορά του CEO και επιδόθηκαν σε καταιγισμό σχολίων. Δεν ενοχλήθηκαν τα γνωστά άγνωστα τρολ για το «σαρδάμ» του κ. Θεοχάρη που μπέρδεψε το «Thomas Cook Collapse» με το «business as usual». Τα σχόλια δικά σας» ήταν απάντηση που έδωσε μέσω facebook η κ. Νοτοπούλου.

Το Twitter ψάχνει τον ΤΣΕΟ

Στις πρώτες θέσεις των trends στο Twitter έχει βρεθεί εδώ και πολλές ώρες το hashtag #ΤΣΕΟ.

Ο ΤΣΕΟ είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος ή Γενικός Διευθυντής που στα αγγλικά γράφεται Chief Executive Officer και συνηθίζεται να χρησιμοποιείται το ακρωνύμιο CEO.Για να προφέρει κανείς το ακρωνύμιο δεν χρειάζεται να κάνει κάτι περίπλοκο αλλά να πει μαζί τα τρία γράμματα που βλέπει. Δηλαδή CΕΟ= Σέο!

Η Κατερίνα Νοτοπούλου προσπάθησε να πει CEO μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και μάλιστα το μπέρδεψε όχι μία αλλά δύο φορές, κάτι που αποδεικνύει ότι έτσι το ξέρει, έτσι το λέει.

Όπως ήταν λογικό, το… πάρτι που ακολούθησε στο Twitter δεν είχε προηγούμενο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο