Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Power of Love: Ο Αντώνης Χρόνης μιλά για το σοβαρό τροχαίο του

Power of Love: Ο Αντώνης Χρόνης μιλά για το σοβαρό τροχαίο του

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο πρώην παίκτης του «Power of Love 2» Αντώνης Χρόνης, ξυπνώντας μνήμες από τον πρόσφατο τραγικό θάνατο στην άσφαλτο ενός άλλου παίκτη του ίδιου ριάλιτι, του Πάνου Ζάρλα.

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο πρώην παίκτης του «Power of Love 2» Αντώνης Χρόνης, ξυπνώντας μνήμες από τον πρόσφατο τραγικό θάνατο στην άσφαλτο ενός άλλου παίκτη του ίδιου ριάλιτι, του Πάνου Ζάρλα.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε την Τρίτη (24/09), στη Μύκονο όπου εργάζεται ο Αντώνης Χρόνης όταν το αυτοκίνητό του βγήκε από την πορεία του και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άνθρωποι οι οποίοι επίσης έχουν τραυματιστεί.όπως έγινε γνωστό, από τη σφοδρή σύγκρουση το αυτοκίνητο του Αντώνη Χρόνη αναποδογύρισε.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Μύκονο την Αθήνα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γεννηματά, όπως έγραψε σε μήνυμά του σε story που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram:

«Δυστυχώς στην κατάσταση που είμαι δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα σε έναν έναν ξεχωριστά… έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο. Βέβαια με έχουν στο νοσοκομείο Γεννηματά στην Αθήνα»!

Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο

Σοκαρισμένος και με εμφανή τα τραύματα από το ατύχημα, ο Αντώνης Χρόνης μιλώντας στο στο newsit.gr, δήλωσε:

«Είμαι καλύτερα, έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο. Δεν έχω ακριβή εικόνα για το πώς έγινε το τροχαίο. Ήμουν στη Μύκονο για δουλειά μέχρι το τέλος του μήνα. Πονάω πολύ, έχω κάκωση στον αυχένα και κάποια ράμματα κάτω από το μάτι».

Στο πλευρό του νεαρού βρέθηκαν σήμερα και τρεις συμπαίκτες του από το δημοφιλές ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Η Λένια, ο Ίον και ο Βασίλης Χαλκιάς μίλησαν για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο καλός φίλος τους εκφράζοντας την ελπίδα τους, όλα να πάνε καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Χρόνης αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο και να ταξιδέψει στο Αίγιο. Στην οικογένεια του.

Θα χρειαστεί περίπου δυο μήνες θεραπεία για το χτύπημα στον αυχένα.

«Το είδα στο ίντερνετ, τον πήρα τηλέφωνο δεν το σήκωνε, μίλησα με τα παιδιά και ενημερώθηκα» ανέφερε ο Βασίλης, ενώ η Λένια είπε: «το έμαθα από έναν φίλο του. Μου έστειλε μια φωτογραφία του Αντώνη και μου είπε πώς έγινε το ατύχημα. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για το ατύχημα γιατί ο Αντώνης δεν μπορούσε να μιλήσει. Έμαθα απλώς ότι θα τον μετέφεραν αεροπορικώς από τη Μύκονο στην Αθήνα και ήρθα να τον δω».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Βασίλης Χαλκιάς που τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024