Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοβαρό τροχαίο για παίκτη του «Power of Love 2»

Σοβαρό τροχαίο για παίκτη του «Power of Love 2»

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη στην Μύκονο, ο πρώην παίκτης του δεύτερου κύκλου του «Power of Love», Αντώνης Χρόνης.

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη στην Μύκονο, ο πρώην παίκτης του δεύτερου κύκλου του «Power of Love», Αντώνης Χρόνης.

Το παρολίγον μοιραίο ατύχημα σημειώθηκε στην Μύκονο όπου εργάζεται ενώ η σύγκρουση του οχήματος ήταν τόσο σφοδρή που αυτό αναποδογύρισε με τον πρώην παίκτη στο εσωτερικό του. Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Μύκονο στην Αθήνα και τώρα νοσηλεύεται από στο Νοσοκομείο Γεννηματά.

Η σοκαριστική φωτογραφία του τροχαίου

Μάλιστα ένα group στο Facebook με όνομα «Power Of Realities Greek Fan Club», έσπευσε στο σημείο της σύγκρουσης των οχημάτων και κατέγραψε την σοκαριστική εικόνα του αναποδογυρισμένου οχήματος του πρώην παίκτη του Power of Love καθώς και την ανάρτησε.

Η δήλωση του Αντώνη Χρόνη

Πολλοί φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα και θαυμαστές του πρώην παίκτη του «Power of Love 2» ανησύχησαν από την είδηση για την κατάσταση της υγείας του Αντώνη Χρόνη και έσπευσαν να του στείλουν δεκάδες μηνύματα.

Ο ίδιος με μία ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σε μορφή InstaStory έγραψε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για το ενδιαφέρον σας… δυστυχώς στην κατάσταση που είμαι δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα σε έναν έναν ξεχωριστά.

Έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο, βέβαια με έχουν στο Γεννηματά στην Αθήνα».

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024