Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κίνηση : Ουρές χιλιομέτρων στην άνοδο του Κηφισού

Κίνηση : Ουρές χιλιομέτρων στην άνοδο του Κηφισού

Ένα ακινητοποιημένο όχημα προκάλεσε κυκλοφοριακό μπλα άουτ στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία. Το μποτιλιάρισμα φτάνει τα 9 χλμ με τα οχήματα να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα από την Παραλιακή.

Απέραντο πάρκινγκ θυμίζει την τελευταία ώρα η άνοδος του Κηφισού με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων και τους οδηγούς να υφίστανται απίστευτη ταλαιπωρία.

Αιτία του κυκλοφοριακού μπλακ άουτ είναι ένα ακινητοποιημένο όχημα στο ρεύμα προς Λαμία λίγο πριν το ύψος της γέφυρας Ροσινιόλ στην οδό Δυρραχίου.

Νωρίτερα είχε γίνει και ένα τροχαίο στο ύψος της Αχαρνών που είχε επιβαρύνει την κυκλοφορία.

Ως αποτέλεσμα είναι να έχει προκληθεί ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα που ξεκινά από την Παραλιακή και τα οχήματα να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Μάλιστα για αρκετή ώρα παραμένουν ακινητοποιημένα.

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει ο Δακτύλιος – Τσουχτερά τα πρόστιμα 

Ουρές χιλιομέτρων

Οι ουρές των οχημάτων φτάνουν τα 9 χιλιόμετρα. Απαιτείται πάνω από 40 λεπτά προκειμένου να διανύσουν την απόσταση από τη λεωφόρο Ποσειδώνος μέχρι το ύψος της Δυρραχίου στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με την Τροχαία το όχημα που προκάλεσε το κυκλοφοριακό κομφούζιο απομακρύνθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα. Νωρίτερα είχε λήξει και το συμβάν με το τροχαίο στο ύψος της Αχαρνών.

Εκτός από τη λεωφόρο Κηφισού, με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στην άνοδο της Πειραιώς όπου παρατηρούνται καθυστερήσεις από το ύψος του Ταύρου μέχρι την Ομόνοια. Στην άνοδο της Συγγρού στο ύψος του Φιξ και στην κάθοδο Βασ. Σοφίας και Βασ. Κωνσταντίνου όπου είναι ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση.

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024