Απέραντο πάρκινγκ θυμίζει την τελευταία ώρα η άνοδος του Κηφισού με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων και τους οδηγούς να υφίστανται απίστευτη ταλαιπωρία.

Αιτία του κυκλοφοριακού μπλακ άουτ είναι ένα ακινητοποιημένο όχημα στο ρεύμα προς Λαμία λίγο πριν το ύψος της γέφυρας Ροσινιόλ στην οδό Δυρραχίου.

Νωρίτερα είχε γίνει και ένα τροχαίο στο ύψος της Αχαρνών που είχε επιβαρύνει την κυκλοφορία.

Ως αποτέλεσμα είναι να έχει προκληθεί ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα που ξεκινά από την Παραλιακή και τα οχήματα να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Μάλιστα για αρκετή ώρα παραμένουν ακινητοποιημένα.

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει ο Δακτύλιος – Τσουχτερά τα πρόστιμα 

Ουρές χιλιομέτρων

Οι ουρές των οχημάτων φτάνουν τα 9 χιλιόμετρα. Απαιτείται πάνω από 40 λεπτά προκειμένου να διανύσουν την απόσταση από τη λεωφόρο Ποσειδώνος μέχρι το ύψος της Δυρραχίου στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με την Τροχαία το όχημα που προκάλεσε το κυκλοφοριακό κομφούζιο απομακρύνθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα. Νωρίτερα είχε λήξει και το συμβάν με το τροχαίο στο ύψος της Αχαρνών.

Εκτός από τη λεωφόρο Κηφισού, με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στην άνοδο της Πειραιώς όπου παρατηρούνται καθυστερήσεις από το ύψος του Ταύρου μέχρι την Ομόνοια. Στην άνοδο της Συγγρού στο ύψος του Φιξ και στην κάθοδο Βασ. Σοφίας και Βασ. Κωνσταντίνου όπου είναι ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο