Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τελικά ο ...Thomas Cook θα παντρευτεί την Παρασκευή στη Ρόδο

Τελικά ο …Thomas Cook θα παντρευτεί την Παρασκευή στη Ρόδο

Η ιστορία του Thomas Cook και της συντρόφου του Amelia Binch, ενός από τα ζευγάρια που είχαν προγραμματίσει το γάμο τους στην Ελλάδα και κινδύνευσαν να τον χάσουν λόγω πτώχευσης της εταιρείας

Τελικά ο γάμος του … 29χρονου Thomas Cook από το Hucknall του Nottingham που βρέθηκε στον αέρα. Ο λόγος η πτώχευση του τουριστικού οργανισμού Thomas Cook θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο νησί της Ρόδου, όπως είχε προγραμματιστεί.

Η ιστορία του Thomas Cook και της συντρόφου του Amelia Binch. Ενα από τα ζευγάρια που είχαν προγραμματίσει το γάμο τους στην Ελλάδα και κινδυνεύουν να τον χάσουν ή τον έχασαν, έκανε το γύρο των ευρωπαϊκών ΜΜΕ.

Ευτυχώς χάρη στην πρωτοβουλία που πήραν,το ξενοδοχείο Lindos Princess (όπου διαμένει το ζευγάρι) μαζί με την αρχηγό του γραφείου του ταξιδιωτικού οργανισμού στο νησί, θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα έτσι όπως το είχαν σχεδιάσει!

Ο γάμος τους ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι είχε «κλείσει» γαμήλιο πακέτο με την Thomas Cook.

Ταξιδιωτικά πακέτα είχαν κλείσει επίσης με αυτήν οι…μισοί καλεσμένοι στο γάμο, πάνω από τριάντα φίλοι και συγγενείς, ανάμεσά τους και ο κουμπάρος.

10.000 λίρες το γαμήλιο πακέτο

Οι μελλόνυμφοι, που βρίσκονται στο νησί από τις 18 Σεπτεμβρίου, μπορούσαν βέβαια να βρουν πτήση να φύγουν από τη Ρόδο. Oμως εκτός του ότι δεν θα είχαν παντρευτεί θα έχαναν και τα γαμήλιο πακέτο το οποίο τους είχε κοστίσει σχεδόν 10.000 λίρες!

Από την άλλη, οι συγγενείς, οι φίλοι και ο κουμπάρος είχαν «κολλήσει» στην Αγγλία, οπότε…γάμος δεν θα γινόταν.

Την κατάλληλη στιγμή παρενέβησαν το ξενοδοχείο «Lindos Princess» και η αρχηγός του γραφείου του Thomas Cook.

Και οι δύο διασφάλισαν τόσο ότι ο γάμος θα γίνει κανονικά, δηλαδή την Παρασκευή εκεί που είχε επιλέξει το ζευγάρι, αλλά ότι θα μπορέσουν να έρθουν και οι άνθρωποι που περίμεναν από την Αγγλία, κάτι βέβαια πολύ σημαντικό για τους ίδιους.

Έτσι, το ζευγάρι, παρά την περιπέτεια που έζησε ως μία από τις…παρενέργειες της πτώχευσης του ταξιδιωτικού οργανισμού, τελικά ίσως και να κάνει τον πιο ρομαντικό γάμο που ονειρεύτηκε στη Ρόδο χάρη στην πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων!

Ο πελάτης ονόματι… Thomas Cook

Η Nottingham Post, διηγείται την ειρωνεία της τύχης για έναν πελάτη που έχει το ίδιο όνομα με την εταιρία. Ο κ. Thomas Cook δήλωσε «συντετριμμένος» καθώς ο γάμος που ονειρευόταν να κάνει στη Ρόδο, στις 27 Σεπτεμβρίου, για τον οποίο ξόδεψε σχεδόν 10.000 λίρες, μαζί με την σύντροφό του Amelia Binch, μάλλον θα πρέπει να ακυρωθεί, μετά το κλείσιμο της εταιρίας.

«Η Thomas Cook μας είχε υποσχεθεί μία έκπληξη την ημέρα του γάμου, εξαιτίας της σύμπτωσης του ονόματός μου με αυτό της εταιρίας, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτή η έκπληξη που περιμέναμε», δήλωσε ο χαρακτηριστικά.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024