Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Thomas Cook: Νύφες σε απόγνωση – Στον αέρα δεκάδες γάμοι σε Ελλάδα και Κύπρο

Thomas Cook: Νύφες σε απόγνωση – Στον αέρα δεκάδες γάμοι σε Ελλάδα και Κύπρο

Σε απόγνωση βρίσκονται δεκάδες ζευγάρια στην Βρετανία που είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους στα ελληνικά νησιά και στην Κύπρο. Μαζί με την κατάρρευση της Thomas Cook, του παλαιότερου ταξιδιωτικού γραφείου στη Μεγάλη Βρετανία, βλέπουν τα σχέδιά τους να ανατρέπονται.

Σε απόγνωση βρίσκονται δεκάδες ζευγάρια στην Βρετανία που είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους στα ελληνικά νησιά και στην Κύπρο και βλέπουν τα σχέδιά τους να ανατρέπονται μαζί με την κατάρρευση της Thomas Cook, του παλαιότερου ταξιδιωτικού γραφείου στη Μεγάλη Βρετανία.

Όσο περνούν οι ώρες όλο και περισσότερες ιστορίες αποκαλύπτονται από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Πελάτες του ταξιδιωτικού γραφείου περιγράφουν πώς αναγκάζονται να ακυρώσουν όλα τα σχέδια που έκαναν για μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους αν και έχουν ήδη κάνει έξοδα προετοιμασίες πολλών χιλιάδων ευρώ.

Ο πελάτης με το ίδιο όνομα

Η Nottingham Post, διηγείται την ειρωνεία της τύχης για έναν πελάτη που έχει το ίδιο όνομα με την εταιρία. Ο κ. Τόμας Κουκ δήλωσε «συντετριμμένος» καθώς ο γάμος που ονειρευόταν να κάνει στη Ρόδο, στις 27 Σεπτεμβρίου, για τον οποίο ξόδεψε σχεδόν 10.000 λίρες, μαζί με την σύντροφό του Αμέλια Μπιντς, μάλλον θα πρέπει να ακυρωθεί, μετά το κλείσιμο της εταιρίας.

«Η Thomas Cook μας είχε υποσχεθεί μία έκπληξη την ημέρα του γάμου, εξαιτίας της σύμπτωσης του ονόματός μου με αυτό της εταιρίας, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτή η έκπληξη που περιμέναμε», δήλωσε ο χαρακτηριστικά.

Ο γάμος στην Κω

Ένα άλλο ζευγάρι, ο Λέιτον Ρος και η Νάταλι Γουέλς, αντιμετώπισαν εξίσου πικρά νέα, όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ για να πετάξουν στην Κω, όπου την Παρασκευή είναι προγραμματισμένος ο γάμος τους, τον οποίο σχεδίαζαν χρόνια πριν.

Κάποια από τα μέλη της οικογένειας, όπως ο πατέρας του γαμπρού και ένα από τα παιδιά τους, βρίσκονται ήδη στο νησί και τους περιμένουν, ενόσω το ζευγάρι προσπαθεί να βρει εισιτήρια με πτήσεις της τελευταίας στιγμής, που μπορεί να κοστίσουν μέχρι και 4.000 λίρες, για να εξασφαλίσει ότι θα βρίσκεται εκεί την ημέρα του γάμου.

Όσο για τους 50 καλεσμένους τους, μάλλον θα πρέπει να ακυρώσουν τα σχέδια, καθώς μαρτυρίες επιβατών στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, αναφέρουν ότι ακόμη και εάν βρεθούν εναλλακτικές πτήσεις, οι τιμές τους έχουν εκτοξευτεί στα ύψη.

Στον αέρα γάμοι χιλιάδων ευρώ στην Κύπρο

Με την ανακοίνωση της πτώχευσης δεκάδες ζευγάρια που είχαν προγραμματίσει μεταξύ άλλων τους γάμους τους στην Κύπρο, βρίσκονται σε απόγνωση.

Όπως αναφέρει ζευγάρι στη Sun, ο γάμος τους είναι σε δύο εβδομάδες. Εξηγούν ότι οι 26 καλεσμένοι τους έχουν ήδη πληρώσει τα εισιτήρια τους για να έρθουν στην Κύπρο.

Προγραμμάτιζαν αυτόν τον γάμο για πάνω από δύο χρόνια. Πλέον υπάρχει κίνδυνος να μην μπορούν να καλύψουν τα έξοδα του γάμου λόγω της κατάρρευσης της εταιρείας. Μάλιστα, πλέον δεν υπάρχει απευθείας πτήση από το Belfast στην Λάρνακα, αφήνοντάς τους χωρίς επιλογές.

Ένα άλλο ζευγάρι, η Chloe Sharpe και ο Paul Kerfoot, παντρεύονται τον άλλο μήνα στον Πρωταρά. Περιμένουν 50 καλεσμένους. Όμως, η εξέλιξη με την Thomas Cook τους αφήνει στο σκοτάδι, ενώ καταγγέλλουν ότι ο τουριστικός πράκτορας της Thomas Cook δεν απαντά στα μηνύματά τους.

«Όπως όλα δείχνουν, νιώθουμε τελικά ότι δεν θα καταφέρουμε να παντρευτούμε. Θα πρέπει να προγραμματίσουμε άλλο γάμο, αλλά η Κύπρος ήταν πολύ σημαντική για εμάς». Όπως αναφέρουν στο ίδιο δημοσίευμα, όσοι έκλεισαν γάμο θα χάσουν πολλά λεφτά, αφού θα πρέπει να βρουν άλλο πακέτο γάμου.

Η Sun αναφέρει ότι ο 50.000 λιρών γάμος της Katy Williams στην Αγία Νάπα έχει καταστραφεί. Πλέον πρέπει να αρχίσει τις προετοιμασίες από την αρχή. Ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η άρρωστη μητέρα της να μην προλάβει να δει την κόρη της νύφη. Η 33χρονη θα παντρευόταν τον αρραβωνιαστικό της στις 2 Οκτωβρίου και είχε καλέσει 48 άτομα.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024