Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Δεν παίζει ο Πέλκας με ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Δεν παίζει ο Πέλκας με ΑΕΚ

O 25χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει υποστεί μυική κάκωση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός για 10-15 μέρες - Χάνει σίγουρα το ντέρμπι με την ΑΕΚ και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες θα μείνει ο Δημήτρης Πέλκας, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής άσος έδειξαν ότι έχει υποστεί μυική κάκωση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του «ασπρόμαυρου» ιατρικού τιμ, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα μείνει στα… πιτς για 10-15 μέρες, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (29/9) για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (6/10) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στα πρώτα λεπτά του χθεσινού παιχνιδιού με τον Αρη στην Τούμπα και στο 15΄έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Αμπέλ Φερέιρα να βάζει στη θέση του τον Λημνιό. Ο Πορτογάλος προπονητής πλέον θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ χωρίς τον Πέλκα, αλλά και χωρίς τον Λέο Μάτος, ο οποίος αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τους Κίτρινους.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από την οποία προκύπτει ότι υπέστη μυική κάκωση πρώτου βαθμού στον δεξιό ημιτενοντώδη μύ (οπίσθιος μηριαίος) . Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε ήδη θεραπεία και το πλάνο για την πλήρη επανένταξή του ορίζεται σε 10-15 ημερες».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ο Δημήτρης #Pelkas υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από την οποία προκύπτει ότι υπέστη μυική κάκωση πρώτου βαθμού στον…

Δημοσιεύτηκε από PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ στιςΔευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024