Στο ΣΥΡΙΖΑ μας αποδεικνύουν διαρκώς πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος εάν τη χώρα την κυβερνούσε η εκάστοτε αντιπολίτευση. Ένα από τα χαρακτηριστικά της ελληνικής πολιτικής σκηνής είναι ότι όλα τα κόμματα θυμούνται αρχές και αξίες και κανόνες ώστε όλα να είναι καθαρά και τίμια, όταν είναι στην αντιπολίτευση και φυσικά τα ξεχνούν όταν είναι στην κυβέρνηση.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της ελληνικής πολιτικής σκηνής είναι ότι όλα τα κόμματα θυμούνται αρχές και αξίες και κανόνες ώστε όλα να είναι καθαρά και τίμια, όταν είναι στην αντιπολίτευση και φυσικά τα ξεχνούν όταν είναι στην κυβέρνηση.

Γι’ αυτό και θα μπορούσε από πολλές πλευρές να υποστηριχτεί ότι τη χώρα θα ήταν πολύ προτιμότερο να την κυβερνά η εκάστοτε αντιπολίτευση. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού κατάφερε να φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο στη χειρότερη δυνατή κατάσταση, πολύ κοντά σε εκείνο το στίχο του Σαββόπουλου που μιλούσε για «ατέλειωτη παράγκα η Ελλάδα, αφού μας άφησε κληρονομιά την «εξυγίανση» και τη διαπίστωση ότι το λαό μπορεί να τον ξέχασε αλλά δεν ξέχασε ποτέ αυτά που υποσχέθηκε στην Τρόικα και τον… Ιβάν Σαββίδη, τώρα έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και θέλει να πολεμήσει τα… μονοπώλια στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο