Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι beauty συνήθειες και τα fitness μυστικά της Τζένιφερ Λόρενς

Οι beauty συνήθειες και τα fitness μυστικά της Τζένιφερ Λόρενς

Παρά την τεράστια επιτυχία που έχει σημειώσει και τα αστρονομικά ποσά που έχει αποσπάσει, η Λόρενς παραμένει προσγειωμένη και ανεπηρέαστη, διατηρώντας το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της

Η Τζένιφερ Λόρενς, σε ηλικία 29 ετών, έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως μία από τις πιο ταλαντούχες και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της γενιάς της.

Τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις ταινίες The Hunger Games, ο οποίος της χάρισε τον τίτλο της καλύτερης εισπρακτικά ηρωίδας όλων των εποχών, ενώ φέτος, γύρισε την τέταρτη X-Men ταινία της, με τίτλο Dark Phoenix.

Εκτός όμως από ιδιαίτερα επιτυχημένη και αγαπητή, η Τζένιφερ Λόρενς είναι και πολύ εντυπωσιακή.

Παρά την τεράστια επιτυχία που έχει σημειώσει και τα αστρονομικά ποσά που έχει αποσπάσει, η Λόρενς παραμένει προσγειωμένη και ανεπηρέαστη, διατηρώντας το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της.

Έτσι, καταφέρνει να είναι ανεπιτήδευτα όμορφη και αυτό φαίνεται και από τη ρουτίνα περιποίησής της.

Μακιγιάζ & Μαλλιά

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lawrence (@jlawthequeen) on

Όταν δεν έχει να πάει σε κάποιο event, η Λόρενς συνήθως δε φοράει μέικ απ. Όπως έχει δηλώσει, από τη στιγμή που της κάνουν τόσο συχνά επαγγελματικό μακιγιάζ, θεωρεί καλύτερο να αποφεύγει να το κάνει η ίδια, αφού μάλιστα δεν έχει μάθει τίποτα από τους επαγγελματίες!

Το καθημερινό της μακιγιάζ περιλαμβάνει μόνο λίγο κονσίλερ μετά την εφαρμογή της αντηλιακής της κρέμας, ενώ δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα φρύδια της, ώστε να έχουν ένα κολακευτικό σχήμα.

Όσον αφορά στα φυσικά μαλλιά της, είναι μπούκλες, τις οποίες και σιχαίνεται, γι΄ αυτό φροντίζει να τα ισιώνει με το πιστολάκι.

Περιποίηση δέρματος

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lawrence (@jlawthequeen) on

Μπορεί να μην είναι λάτρης του μακιγιάζ, όμως η Λόρενς προσέχει πολύ το δέρμα της. Κάνει απολέπιση κάθε βράδυ και στη συνέχεια χρησιμοποιεί κρέμα νυκτός.

Μάλιστα, η σταρ έχει πραγματικά ξηρό δέρμα, κάτι το οποίο δεν είχαμε προσέξει, ακριβώς επειδή περιποιείται σωστά την επιδερμίδα της.

Για να ενυδατώσει βαθιά το δέρμα της, εκτός από κρέμες, εφαρμόζει και μια πολύ πυκνή μάσκα προσώπου.

Η ίδια έχει δηλώσει πως θεωρεί σημαντικό να αλλάζουμε τα προϊόντα που εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας, αλλά πάντα χρησιμοποιεί ρετινόλη πριν από την κρέμα νυκτός της, ακόμη κι αν ο δερματολόγος της τής λέει να κάνει ένα διάλειμμα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, χρησιμοποιεί αντηλιακό και μάλιστα πάντα επιλέγει ένα με ψευδάργυρο.

Δίαιτα και γυμναστική

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lawrence (@jlawthequeen) on

Η Τζένιφερ Λόρενς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υποστηρίζει τις ακραίες δίαιτες, αλλά δεν έχει και τις πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Ωστόσο, όταν θέλει να χάσει βάρος, ακολουθεί τη διαλείπουσα νηστεία, μια μέθοδο αδυνατίσματος που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, αφού δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Σε αυτή τη δίαιτα λοιπόν τρώει για πέντε ημέρες την εβδομάδα κανονικά (όχι πολύ), ενώ για δύο ημέρες προσέχει έτσι ώστε να προσλαμβάνει μόνο το ¼ των θερμίδων που χρειάζεται (περίπου 500-600 θερμίδες). Βέβαια, δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για το αν και κατά πόσο μια τέτοια διατροφή είναι υγιεινή.

Η καλή της συνήθεια είναι η γυμναστική και επιλέγει τις πιλάτες και το τρέξιμο για να μένει σε φόρμα. Βέβαια προπονείται σκληρά και για τις ανάγκες των ταινιών της, καθώς οι ρόλοι της υπερ-ηρωίδας απαιτούν ένα ιδιαίτερα καλογυμνασμένο κορμί.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024