Κίνητρα για αγορά «καθαρών» αλλά και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
Στην εκπομπή One Direct μίλησε ο Ευριπίδης Κωνσταντινίδης, Αντιπρόσωπος αυτοκινήτων και Πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Εμπόρων Αυτοκινήτων Ελλάδος για την υπόθεση της παροχής κινήτρων για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων.
Στην εκπομπή One Direct μίλησε ο Ευριπίδης Κωνσταντινίδης, Αντιπρόσωπος αυτοκινήτων και Πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Εμπόρων Αυτοκινήτων Ελλάδος για την υπόθεση της παροχής κινήτρων για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων.
Ο κ. Κωνσταντινίδης εξήγησε ποια είναι τα καθαρά αυτοκίνητα λέγοντας πως πρόκειται για οχήματα με μηδενικούς ρύπους, τα οποία είναι τα ηλεκτρικά.
Επειδή δεν είναι μαζικής παραγωγής, τα ηλεκτροκίνητα οχήματα είναι και πιο ακριβά, ενώ διευκρίνισε πως στην Ελλάδα το ποσοστό των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που κυκλοφορούν δε φτάνει ούτε το 1%.
Στη συνέχεια εκτίμησε ότι εκτός από τα κίνητρα που θα δοθούν στα «καθαρά» αυτοκίνητα, θα δοθούν επίσης και στα μεταχειρισμένα, μικρής ηλικίας ποιοτικά οχήματα.
Μίλησε ακόμα για τις περιπτώσεις απατεώνων στην αγοραπωλησία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κυρίως από το εξωτερικό και για τις τιμές στις οποίες κινούνται τα ηλεκτρικά.
Πηγή: onetv.gr
- Ιράν: Συνεχίζονται οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις ενάντια στην ακρίβεια – Σκληρή καταστολή, αύξηση των νεκρών
- LEGO moments: Παίζουμε και χτίζουμε αναμνήσεις
- Πόσο πολύτιμες είναι οι σαρδέλες για την υγεία του σκύλου και της γάτας;
- IRIS: Πάνω από 3 εκατ. ευρώ αγορές σε φυσικά καταστήματα στον πρώτο μήνα υποχρεωτικής εφαρμογής
- Η DC «ψωνίζει» από τη Marvel για να πατήσει στην κορυφή: Ο σταρ των Avengers που θέλουν στο sequel του Batman
- Τι ισχύει με τον Γιαμπουσέλε στους Νικς: Οι «ματιές» για ανταλλαγή, ο Παναθηναϊκός και η trade deadline


