Πρόεδρος τουριστικών πρακτόρων Κρήτης: «Σεισμός» 7 Ρίχτερ η πτώχευση της Thomas Cook
Ως «σεισμό» 7 Ρίχτερ στον τουρισμό από τον οποίο «περιμένουμε τσουνάμι το επόμενο διάστημα» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης, Μιχάλης Βλατάκης, την χρεοκοπία της Thomas Cook.
Ως «σεισμό» 7 Ρίχτερ στον τουρισμό από τον οποίο «περιμένουμε τσουνάμι το επόμενο διάστημα» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης, Μιχάλης Βλατάκης, την χρεοκοπία της Thomas Cook.
Όπως εξήγησε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, το 70% των τουριστικών επιχειρήσεων στην Κρήτη έχει συμβόλαια με την Thomas Cook» διευκρινίζοντας ότι μόνο φέτος η Thomas Cook έφερε στην Κρήτη 400.000 επισκέπτες ενώ, όπως είπε, «αυτή τη στιγμή έχουμε γύρω στους 20.00 τουριστες (σ.σ. από την Thomas Cook».
Η χρεοκοπία του αρχαιότερου ταξιδιωτικού γραφείου «θα αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στον ελληνικό τουρισμό» είπε ο κ. Βλατάκης.
Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι «να διαχειριστούμε τους πελάτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να μην φύγουν και ρίξουν μαύρη πέτρα στον τόπο μας».
- Ληξιπρόθεσμα χρέη: Στο μικροσκόπιο καταθέσεις, εισοδήματα και περιουσία
- Τζόκερ: Στην Κύπρο το χρυσό δελτίο των 11,6 εκατ. ευρώ
- Ο χορός μπορεί να «νικήσει» το στρες;
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ ετοιμάζεται να καταλάβει τα πλοία, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ
- Αρκάς: Ένα μάθημα πολιτικής συμπεριφοράς
- Moody’s: Τα 4 σενάρια για τις εκλογές του 2027 στην Ελλάδα
- Ιράν προς ΗΠΑ: Η θάλασσα του Ομάν μπορεί να γίνει ο τάφος σας – Σταματήστε τον αποκλεισμό
- Αφθώδης πυρετός: 5 μήνες θα χρειαστούν για να “σκαναριστεί” η Λέσβος – «Οι κτηνοτρόφοι κουράστηκαν να διαμαρτύρονται»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442