Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίαμβος του Φέτελ στην Σιγκαπούρη

Θρίαμβος του Φέτελ στην Σιγκαπούρη

Ο Γερμανός πιλότος της Φεράρι κέρδισε στη Σιγκαπούρη, δείχνοντας μετά από τόση αμφισβήτηση ότι ξέρει ακόμα να κερδίζει.

Ο Γερμανός πιλότος της Φεράρι, Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ο μεγάλος νικητής στο γκραν πρι της F1 στη Σιγκαπούρη, δείχνοντας μετά από τόση αμφισβήτηση ότι ξέρει ακόμα να κερδίζει.

Την Παρασκευή όλοι τόνιζαν πως στην πίστα της Σιγκαπούρης κουμάντο θα κάνουν οι Μερσέντες και αουτσάιντερ θα είναι οι Ρεντ Μπουλ. Έτσι, λοιπόν, σε μία πίστα που δεν της «ταιριάζει» η Φεράρι έκανε το 1-2, με τον Φέτελ να βλέπει πρώτο την καρώ σημαία.

Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του είχε γίνει αρκετά έντονη τον τελευταίο καιρό. Είχε βάλει και ο ίδιος το χεράκι του με τα λάθη του, όπως αυτό της Μόντσα. Ωστόσο, παραμένει τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής και στην Σιγκαπούρη το έδειξε.

Μπορεί να ξεκίνησε τρίτος όπως η στρατηγική της «σκουντερία» άλλαξε το ροή του αγώνα και έτσι ο Γερμανός πιλότος, από τη στογμή που άλλαξε τα ελαστικά του στον 20ο γύρο, πήγε μέχρι τέλους και πήρε τη νίκη.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε περιπέτεια και αυτό επειδή διεκόπει αναγκαστικά τρεις φορές, με το αυτοκίνητο ασφαλείας να αλλάζει τις ισορροπίες και ουσιαστικά δεν επέτρεψε στους οδηγούς να βρουν ρυθμό.

Έτσι λοιπόν η Φεράρι πήρε μία ακόμα μεγάλη νίκη κάνοντας το 1-2 για πρώτη φορά έπειτα από το 2017 και το Grand Prix της Ουγγαρίας, ενώ από την άλλη ολευρά η Mερτσέντες έμεινε εκτός βάθρου για δεύτερη φορά στη σεζόν μετά την Γερμανία.

Συνοψίζοντας λοιπόν, ο Φέτελ πήρε τη νίκη, με τους Λεκλέρκ και Φερστάπεν να ανεβαίνουν μαζί του στο βάθρο για την δέυτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Χάμιλτον, Μπότας, Άλμπον, Νόρις, Γκασλί, Χούλκενμπερκ και Τζιοβινάτσι.

Δείτε την τελική κατάταξη όλων των πιλότων:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024