Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγορίου: «Κυριαρχήσαμε από το ξεκίνημα»

Γρηγορίου: «Κυριαρχήσαμε από το ξεκίνημα»

Η Λάρισα επικράτησε με σκορ 3-0 της Ξάνθης, με τον προπονητή των «βυσσινί», Μιχάλη Γρηγορίου, να εμφανίζεται ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Η Λάρισα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Ξάνθη επικρατώντας με σκορ 3-0 των «ακριτών», με τον προπονητή των «βυσσινί», Μιχάλη Γρηγορίου, να; εμφανίζεται αρκετά ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως οι Θεσσαλοί ήταν κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι και πως δεν κινδύνεψαν σε καμία περίπτωση του ματς, ενώ στάθηκε και στην πολύ καλή πορεία που είχε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

«Μία πάρα πολύ σημαντική νίκη που την θέλαμε πολύ μετά από τρεις καλές εμφανίσεις που όμως δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Ήμασταν κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και δεν θυμάμαι να κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο από την Ξάνθη.

Για εμάς ήταν μία εύκολη νίκη όπως αποδείχθηκε μετά το ματς. Πριν από αυτό παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που είχε τρεις νίκες και ήταν πρώτη στη βαθμολογία και φέτος έχει ένα ρόστερ με αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές. Αποκτά λοιπόν η νίκη μας μεγαλύτερη σημασία.

Εμείς πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι κι αυτό είναι το ματς με τον Άρη το Σάββατο. Έτσι θα πορευθούμε έως το τέλος στον μαραθώνιο της Super League για να μπορέσουμε και να δουλεύουμε, αλλά και να έχει κίνητρο η ομάδα».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024