Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φανταστικός Λεκλέρκ και στην Σιγκαπούρη

Φανταστικός Λεκλέρκ και στην Σιγκαπούρη

Ο Μονεγάσκος κυριάρχησε και στην Σιγκαπούρη και κατέκτησε την τρίτη σερί pole position, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Χάμιλτον και στην τρίτη τον Φέτελ.

Εφαγαν τη… σκόνη του και είπαν και «ευχαριστώ»! Ο Σαρλ Λεκλέρκ πραγματοποίησε τον τέλειο γύρο και κατέκτησε δια περιπάτου την Pole Position στο Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης.

Ο πιλότος της Ferrari γύρισε την πίστα σε 1:36:217 και κατέκτησε την τρίτη σερί pole position, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.

Ο Μονεγάσκος πιλότος της ιταλικής ομάδας, μετά τις back-to-back νίκες του σε Σπα και Μόντσα, κυριάρχησε απόλυτα και στη Σιγκαπούρη, κάνοντας τους ανθρώπους της Ferrari να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση και τον Λιουίς Χάμιλτον να… αγχώνεται.

Ο Βρετανός της Mercedes έκανε στο… νήμα τον δεύτερο ταχύτερο γύρο (1:36.408) και θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση, αφήνοντας στην τρίτη τον Σεμπάστιαν Φέτελ (1:36.437). Στην τέταρτη βρίσκεται ο Μαξ Φερστάπεν και στην πέμπτη ο Βάλτερι Μπότας. Την δεκάδα συμπληρώνουν ο Άλμπον, Σάινθ, Ρικιάρντο, Χούλκενμπεργκ και Νόρις.

Δείτε αναλυτικά την κατάταξη:

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024