Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νότιγχαμ Φόρεστ: Νίκη αφιερωμένη στον τεράστιο Μπράιαν Κλαφ (1-0)

Νότιγχαμ Φόρεστ: Νίκη αφιερωμένη στον τεράστιο Μπράιαν Κλαφ (1-0)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Μπαρνσλεϊ. Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας η ομάδα του Λαμουσί. Οι οπαδοί της Νότιγχαμ απέτισαν φόρο τιμής στον θρυλικό Μπράιαν Κλαφ, που έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια.

Την δεύτερη σερί και τέταρτη συνολικά νίκη της στη φετινή Championship πέτυχε η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τους φιλάθλους της ομάδας να γιορτάζουν με την ψυχή τους το τρίποντο και να το αφιερώνουν στον θρυλικό Μπράιαν Κλαφ, που έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια (20/9/2004)!

Η ομάδα του Λαμουσί κέρδισε εντός έδρας με 1-0 την Μπαρνσλεϊ, για την 8η αγωνιστική, με τον Μπεν Γουότσον να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 56ο λεπτό.

Με αυτή τη νίκη οι Ρεντς έφτασαν τους 15 βαθμούς και μπήκαν στη ζώνη για τα μπαράζ ανόδου (θέσεις 3-6), καθώς πλέον βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Μια εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος απείλησαν 8 φορές την εστία των φιλοξενούμενων, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν το πολυπόθητο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρνσλεϊ μπήκε καλύτερα, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτή που βρήκε το γκολ ήταν η Νότιγχαμ. Ο Μπεν Γουότσον με σουτ από το κέντρο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόλινς, κάνοντας το 1-0. Μετά το γκολ ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και η Νότιγχαμ κράτησε εύκολα το προβάδισμα.

Στο 87’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν το σουτ του Αλφα Σεμέδο έφυγε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Κόλινς. Παρόλα αυτά, η δουλειά είχε γίνει, με την Νότιγχαμ να παίρνει τη μεγάλη νίκη με 1-0.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης οι οπαδοί της Νότιγχαμ σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν, αποτίοντας φόρο τιμής στον θρυλικό Μπράιαν Κλαφ!

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024